Kotak untuk doorgift

9:00:00 AM 26 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


ada pak sedara jijah kasi kotak ni..katanya kotak ni boleh bagi untuk doorgift. so tanpa segan silu jijah terus setuju nak. ala benda orang nak bagi kan. amik je lah..boleh save bajet kat sini. teheeeeee~~




ha kotak macam ni. die kata boleh buat doorgift masukkan gula-gula, coklat, cupcake dalam tu. so sekarang jijah tengah pikir apa nak letak dalam kotak ni. hehehe


banyak jugak die bagi. lebih 1000pcs kot. okeh la kan. lepas bagi doorgift untuk jemputan biasa ok lah. untuk kawan-kawan mungkin lain pulak..hehehe da ramai pulak bagi botol jar. daku pakai kotak ni jer....jimat2...hahaha


takde idea lagi nak letak ape. hahaha kalau korang. nak letak ape yer.. hehehe nanti boleh tampal stiker doorgift tu kat kotak ni... ngehngehngehngeh :p


sekian terima kasih. 


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
UyaRayza
AUTHOR
12/23/2011 9:11 AM delete

cupcakes adalah ok..xpun ltak la kerepek hehehe..

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/23/2011 9:11 AM delete

comel2..untung ade org support jijah..hehe..nanti pelekat reben ke kalau rajin la..hihi

letak kek coklat jijah..yummy2~

Reply
avatar
12/23/2011 9:13 AM delete

letak coklat ke,kek ke..or manisan..

hihi~

Reply
avatar
azam
AUTHOR
12/23/2011 9:46 AM delete

mmmm......oklah ni...

bagi hadiah kekal......

Reply
avatar
12/23/2011 11:24 AM delete

cik zizah..menarik n comel kotak 2...makcik jual x??..ngee

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/23/2011 11:41 AM delete

kalau letak ribbon ckit plus sticker tu mesti comel kan? =)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
12/23/2011 12:02 PM delete

wow..dpt sponsor.ne yg best :)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/23/2011 1:53 PM delete

dlu time akak,kami guna untuk cabutan bertuah untuk penanggah.

box ni letak gula/cup cake yg biasa then ikat riben pun dah ok.

Reply
avatar
12/23/2011 2:00 PM delete

letak key-chain.. hehe. :D bernas tak tu? keychain pengantin baru la maksud Eza. ^^

Reply
avatar
misyamissyou
AUTHOR
12/23/2011 2:54 PM delete

biase org letak gule2 kan..huhu

Reply
avatar
iman hasanah
AUTHOR
12/23/2011 4:00 PM delete

comella jijah... pak cik tu beli kat mana? nnt boleh beli tuk my wedding

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
12/23/2011 5:26 PM delete

hias dgn riben lepastu letak bunga atas tu..hee..comel da..:)

tampal sticker..apam polkadot?;p

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
12/23/2011 7:44 PM delete

jijah, tanye la pakcik jijah mana dia dapat box tu~ menarik la. colorful. plastik ke?

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
12/23/2011 10:24 PM delete

wahh..dpt sponser dr pakcik ye..
letak sticker kat penutup or tepi kotak tu..cutenyeeee...
isi cupcakes takpun jely n gula2

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
12/23/2011 10:24 PM delete

wahh..dpt sponser dr pakcik ye..
letak sticker kat penutup or tepi kotak tu..cutenyeeee...
isi cupcakes takpun jely n gula2

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/24/2011 12:18 AM delete

@cik scylla napiah die tak jual..die bagi pon sebab lebih wedding anak die dulu..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/24/2011 12:20 AM delete

@iman hasanah alamak tak tahu la yunk beli kat ner..t jijah tanya..:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/24/2011 12:21 AM delete

@dhiera haah yunk plastik..jijah pon xtahu..t jijah tanya yer :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/24/2011 12:22 AM delete

@cunndaa jijah pikir gula2+jelly kot..pastu stiker tepi mcm cunndaa cakap..hehe maceh :)

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
12/24/2011 1:19 AM delete

same2 Puan ku sayunk..

Reply
avatar
12/24/2011 4:17 AM delete

klau letak biskut chipsmore mmg best ni ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/24/2011 11:03 PM delete

@caliph shuriken wah biskut chipmore..ok gak..tp nak letak bpe keping..hehe

Reply
avatar
12/26/2011 11:51 AM delete

letak gula gula okay kot.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/27/2011 3:33 PM delete

@Azhafizah[フィザ] yezza...memang letak gula2..hehe

Reply
avatar
Ibu Muda
AUTHOR
1/10/2012 11:05 PM delete

sedara jijah beli dkat mana tu ? mahal x ?

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/10/2012 11:12 PM delete

@Ibu Muda die beli banyak2..tah berapa ribu tah..tak mahal kot..beli kat pontian tak silap jijah..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!