Vector Bakal Pengantin

9:38:00 PM 24 Comments A+ a-


Assalamualaikum..

8 days to go~~




Fuh......menghitung hari detik demi detik. terasa kesibukan melanda diri apabila bakal menjelang majlis pertunangan jijah tak lama lagi. makin di kira makin cuak rasanyaaa! masa tulis entry ni pon dah rasa berdebar semacam. fuh kiri fuh kanan semoga semuanya berjalan dengan lancar. InsyaAllah~~


Ha nampak tak nampak tak gambar atas tu. cantik sangat sangat kan. superb lah! pandai si dia buatkan vector yang hebat untuk jijah. seriusss terharu!! siapa la yang buat ni mesti hebat kan. boleh cipta vector yang superbb sedemikian rupa. siapa lagi kalau bukan cik wanie love story .


so di sini jijah nak ucapkan banyak banyak terima kasih dekat cik wanie sebab sudi buat vector jijah di samping abg navy! Perutusan Raja Sehari beb! confirm la tu suruh jijah kawen cepat cepat ni. muahaha^^ jijah suka rambut pacak abg navy. ngehngehngeh lagi satu kalau keluar kemana mana abg navy memang tetap terpacakkkk! opssssssssss...jangan pikir len oke. hahahahah~~


InsyaAllah kalau takde aral melintang pada hari Ahad 11.12.11 nanti jijah bakal melangsungkan pertunangan dengan abg navy yang sudah hampir 10 tahun bercinta. orang kata kena ikut adat. jangan terus kawen je. lalalala~~


Kepada wanie Thanks wanie untuk entry ini. tak pe..nanti majlis kawen datang k. serius terharu dapat vector hebat ni! nanti kalau tiba majlis perkahwinan nanti boleh buat vector lagi tak? muahahhaa ^^ *lempangggggggg!!*



gembira rasa hati bila abg navy dah start bercuti! yehaaaaaaaa~~ tadi keluar mengedate sebelum tunang. tu yang tak bw.. eh oooh lupa darah manissssss gitu. lalalala~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

24 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
12/03/2011 9:48 PM delete

weh dating eh?..rasa nak buat doodle kawen untuk jijah jugak la..:)tungguuuu.

Reply
avatar
♥ MS ♥
AUTHOR
12/03/2011 10:22 PM delete

tahniah,kak jijah :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/03/2011 10:34 PM delete

@Azzah jijah naaaaaaaaaaakkk!! maceh sgt2 sis!! serius terharu. rezeki dari member2.. :)

Reply
avatar
HaFizaH aYu
AUTHOR
12/03/2011 10:52 PM delete

congrats cik misi,tnang org dh la jap ag =)

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
12/03/2011 11:16 PM delete

waaa x saba la tu hihi

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
12/03/2011 11:41 PM delete

vector yg comel... berdebar2 ye tgu hr bhgia

Reply
avatar
12/04/2011 1:25 AM delete

cantiknyer wanie buat.pstt wanie,nak satu jugak..hehe..fiza yang berdebar gak ni

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 10:17 AM delete

@HaFizaH aYu hahaha punya la lama kawan baru nak jadi tunang orang. ekeke :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 10:17 AM delete

@Aida Omar akan tiba masa aida nanti. suruh wanie buatkan! hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 10:18 AM delete

@cik najihah excited giler ni. hahaha gedik!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 10:18 AM delete

@cunndaa sangat mendebarkan menghitung hari. hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 10:19 AM delete

@Azhafizah[フィザ] hahaha fiza kan pandai buat! jom kita berdebar sesama. jijah alihkan pada fiza yer..hehe

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/04/2011 12:15 PM delete

hehehe..baru nak datang komen ni..buat perutusan raja sehari tu sbb mula2 ingat jijah nak terus nikah :D yela, kena ikut adat kan..hihi..nanti nak suruh buat vektor boleh je, gambar tunang nanti bagi wanie eh..

semoga jijah bahagia dengan abg navy :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:07 PM delete

@Wanie weee~~ takpe. i like this. insyaAllah akan nikah sekali yunk. alhmdulilah borang2 dah settle... maceh yunk. nanti resepsi datang k :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
12/04/2011 11:35 PM delete

comel vector nih hehee ^_^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/05/2011 12:50 AM delete

@shida'R ehehe cumey sebab wanie yg buat...:)

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
12/05/2011 8:49 AM delete

besnye....mesti taksabar plus nebes kan cik jijah...tahniah

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/05/2011 9:06 AM delete

@dilla nadila hahaha sgt cuak oke. ala kamu pon sama yunk!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!