Rombak Majlis Pertunangan

9:00:00 AM 32 Comments A+ a-


Assalamualaikum ^^

3 days to go~~




nampaknya majlis pertunangan jijah terpaksa di rombak. huhuhu T_T eh bukan tak jadi tunang tau tetapi majlis pertunangan ni akan di sekali kan dengan majlis pernikahan jijah. weee~~ maknanya tarikh 11.12.11 itu jugak jijah akan di ijabkabulkan dengan abg navy. 


Alhamdulilah lagi 5 hari nak dekat majlis,abg navy dapat settlekan borang nikah beliau. korang jangan ikut jijah tau. jijah buat semua benda last minit. haha melampau kan. so borang nikah tu dah hantar kepada tok imam macam entry ini [open new tab] dan borang borang nikah sudah selamat di proses. syukur masih boleh di terima!!


maka pada 11.12.11 nanti jijah akan di ikat dengan tali pertunangan dahulu kemudian lepas zohor akan di ijabkabulkan :) InsyaAllah~~


jijah mintak maaf bukan tak nak jemput ramai orang tetapi biarlah ia berlangsung dengan sedara mara yang rapat dengan jijah. mesti ramai yang bertanya kenapa nikah gantung?? baiklah..

1] soal bertunang pada hari pernikahan ni di sebabkan kesibukan abg navy pada tahun depan 2012. dan kebetulan pada tarikh ni dia bercuti selama 2 minggu maka kami bersepakat untuk langsungkan terus majlis pertunangan dan pernikahan pada hari yang sama. yang penting nikah kan. -_-'
2] jijah tidak sempat untuk merancang sebuah majlis yang besar kerana majlis tunang dan nikah dirancang dua bulan yang lepas. Jadi, jijah perlukan masa untuk majlis resepsi. 


kepada semua jijah mintak maaf ye. harap korang semua paham dan doakan semuanya berjalan dengan lancar. InsyaAllah jijah akan mengadakan majlis resepsi untuk kedua-dua belah pihak pada 25.2.12 dan 26.2.12 nanti. dan masa itu lah baru jijah akan jemput semua follower cik azizah's blog dan blogger2 lain. 


sekian ^^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

32 insan comel komen

Write insan comel komen
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/08/2011 9:04 AM delete

SLMT MNJADI IS3 KPD ABG NAVY.. ;-)

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
12/08/2011 9:08 AM delete

betul3..
yg penting nikah, nih kira nikah gantung la nih kan..hehe

semoga berbahagia :)

Reply
avatar
azam
AUTHOR
12/08/2011 9:14 AM delete

kalau jauh²....cepat² better.....hehehe

Reply
avatar
12/08/2011 9:15 AM delete

tahniah syg,yui tumpang bhgia dgn jijah..

InsyaALLAH, t yui mai mjlis rsepsi okies..

slmt mnjd isteri yg solehah syg~

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
12/08/2011 9:33 AM delete

kan masin mulut sis,selalu doakan jijah buat majlis nikah terus ari tunang..he..he..tahniah

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
12/08/2011 9:40 AM delete

wah.means cik jijah akan jdi wife abg navy terus la kan weekend nie??wah~ surprise nye...sronok kan =) hehe
Diela lak yg eksaited

Reply
avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
12/08/2011 10:09 AM delete

wah jiajh yang nak kawen..aku plak yg berdebar2

p/s : perlukan khidmat pengapit serbaboleh?hubungi afzal di talian Nur 999.tiada caj panggilan dikenakan

Reply
avatar
12/08/2011 10:12 AM delete

ape2 pun tahniah dear.moga sume berjalan lancar. =)

Reply
avatar
12/08/2011 10:15 AM delete

wah jijah dlu dri erin hehhee

Reply
avatar
Muna rahimah
AUTHOR
12/08/2011 10:15 AM delete

kenape tak buat 13.12.11 ? waktu tu contest muna da habis . mane tahu dpt hadiah ;p

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
12/08/2011 10:43 AM delete

yg pntng nikahnya kak :)

Reply
avatar
12/08/2011 10:54 AM delete

wahhhhhhh terkejut nya baca.....trkjut sbb nikah terus....syukur....tahniah cik jijah......nk p pun jauh la.....huhu T___T....

Reply
avatar
k.h.a.l.i.l.a
AUTHOR
12/08/2011 11:37 AM delete

tahniah jijah. semoga bahagia dan semoga semua berjalan lancar ye ^_^

Reply
avatar
mrs Gee :)
AUTHOR
12/08/2011 12:37 PM delete

wah.. sekali harung.. xper dear.. janji selamat semua nanti.. and yg penting dh jadik suami istri yg halal..tahniah.. :)

Reply
avatar
syuhaidah
AUTHOR
12/08/2011 12:41 PM delete

tahniah jijah..moga semuanye berjalan lancar k ;)

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
12/08/2011 1:45 PM delete

tahniah jijah..moga selamat semua nye :)

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
12/08/2011 2:19 PM delete

semoga majlis berjalan dengan lancar jijah...

Reply
avatar
nasha sanza
AUTHOR
12/08/2011 2:24 PM delete

tahniah! harap semua yang dirancang berjalan dengan lancar..

Reply
avatar
12/08/2011 3:25 PM delete

alhamdulillah. fiqa doakan segalanya berjalan dengan lancar.

selamat pengantin baru akak !!

untung akak nak kawen daa. hee

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
12/08/2011 3:51 PM delete

selamat pengantin baru buat Azizah dan bakal suami....mesti berdebar2 abg navy tu...

Reply
avatar
syaz@rozelt
AUTHOR
12/08/2011 4:33 PM delete

owh baru faham..congratz ye~

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
12/08/2011 5:29 PM delete

semoga majlis berjalan lancar dear...

moon pun ari tu agak kelam kelibut jugak coz tunang 2 bulan jep.. family tentukan.. so dalam 2 bulan tu kena plan majlis nikah and resepsi memang masa singkat sangat... mana nak tempah pelamin lagi,, baju nikah dan baju sanding lagi... mak andam lagi... huhu.. but alhamdulillah,, majlis berjalan lancar... :)

Reply
avatar
double’S
AUTHOR
12/08/2011 6:06 PM delete

tahniah cik jijah..xlama lagi jd Puan NAVY la pulak..semoga berbahagia sampai ke syurga yea..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/08/2011 8:58 PM delete

terima kasih semua.. anda di jemput pada 25.2.2012 nnti. InsyaAllah~

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/08/2011 9:29 PM delete

wahh nikah???
wahhhhhhh
ok2,xper..kami faham..
insyaAllah,tahun depan,kalau xde hal,mas g.hahah.(kalau jijah ajak)hihih

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/08/2011 10:19 PM delete

jijah believe it or not lagi 3 hari je tau..bukan 5 hari..semoga sume berjalan dengan lancar :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/08/2011 10:57 PM delete

@MaYa MustWany akan ku jemput dear..jangan risau k :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/08/2011 10:58 PM delete

@Wanie yup..semakin cepat rasanya. huhuhuhu

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/09/2011 11:39 AM delete

tahniah cik jijah..
pernah jugak tertanya, nape tunang dan nikah sekali.. skrg terjawab dah.. =)

Reply
avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
12/11/2011 9:49 PM delete

tahniah my dear... wah, majlis tunang & nikah serentak! meriah la kan...

x sabar nak tunggu gambar tunnag & nikah cik jijah.. mesti cun kan!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!