Tuesday, August 28, 2012

Cuti Post Raya..


Kesian jijah.. baru nak raya. huhuhu 
inilah di katakan cuti post raya. wuaaaaaaa -_-"
apa taknya dari jumaat sebelum raya, sabtu malam raya hingga lah hari ni baru dapat cuti direct seminggu..




yang di highlight pink tu cuti jijah :)
ambil kaooo... enam hari daku cuti... cuti sampai suami balik Sabah! muahahaha :p



eh eh masalahnya ada ke orang beraya lagik? huhuhuhu




21 comments:

  1. salam aidilfitri....hahaa rayakan sebulan jijah...;)

    ReplyDelete
  2. hahaha...takpela.tak yah beraya.duk jejalan gan si shafiq jela jijah.nnt dh jauh payah nk jumpe dah :p mkn kuih raya je pon jadilah :D

    ReplyDelete
  3. Suami ada di sisi haruslah cuti panjang ;)
    Spent time together2 :)

    ReplyDelete
  4. ada je beraya lg yunk..hihi..meh2 dtg perak..

    ReplyDelete
  5. itu la org ckp bersusah2 dulu bersenang2 kemudian kak.. hehe

    ReplyDelete
  6. kalo org lain dh x beraya xpelah..janji raya ngn suamikan jijah..bukan senang nk detim sama2 lama2 gittuu..hehe

    ReplyDelete
  7. yg pnting boleh menghabiskn masa ngan husband...hehehe...

    ReplyDelete
  8. ada je org beraya lg la syg...meh la jijah beraya umah kte,xjauh pun pd dgn sepang kan...hehe..;)

    ReplyDelete
  9. hehe, apelagi jijah.. g dating cepat.. raya kan sebulan

    ReplyDelete
  10. selamat hari raye..
    PENGUMUMAN!!!!

    BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

    HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

    DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
    CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

    KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

    ReplyDelete
  11. kat sarawak ni, masih je orang beraya. Hihi :) Mat ari raya cik puan jijah & suami..

    ReplyDelete
  12. ala jiejah xkesah kot janji bsama2 dgn husben smpai dia balik sabah yaya...eh daku lak yg happy smcm hihihi :P

    ReplyDelete
  13. klo kt KL ni jijah, pantang weekend penuh je open house..
    jijah xwat open house ke jijah??

    ReplyDelete
  14. raya sebulan la kak jiejah...hehehe

    ReplyDelete
  15. ala siannya... insyallah ada lg yg beraya sakan

    ReplyDelete
  16. @IntaNBerliaN hehehe boleh la kak..tak tahu nak g mane..ngeee

    ReplyDelete
  17. @Sally Yatiey tapi org tak raya lagi pon,..huhuhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!