Yeyy Handbag dan Kasut Baru :)

8:00:00 AM 34 Comments A+ a-


Semalam kan hari pekerja.. cuti la u all kan...
semalam juga jijah cuti lepas keje malam dan kebetulan suami jijah balik belayar..yeyy!!
pastinya masa di luangkan bersama-sama suami tersayang...hehehe

mula-mula pergi Centre Point KK tapi macam tak de benda nak beli
then pergi ke One Borneo..

asalnya nak tengok tengok kasut kat kedai VERNS jer..
almaklumlah kebanyakan kasut jijah jenama VERNS..
tapi berkenan kasut-kasut kat situ...
suami jijah yang pilih kasut ni tau...



cantik pilihan suami... warna pink.. sangat selesa memakainya...


konon tengok kasut jer last-last rembat handbag pula kebetulan less 50%..
handbag bertukar pon sebab hampir dua tahun guna handbag hantaran kahwin..
habis beg tu tau... rabak sudah... sobb :(



handbag pun pilihan suami jijah :) besar ruang isi di dalamnya.. banyak poket gak.. 
tapi tak semegah BONIA dan LV korang tu... 
jijah mampu VERNS jer.. huhuhu


rezeki kedua-duanya dapat murah.. tak sampai RM150 pun :)




suami jijah lagi lah... dari tahun lepas nak sangat beli kasut ADIDAS..tapi ada je menghalangnya..
kali ni dia tekad membeli kasut kesayangan dia tu... muahahaha :p
sama juga macam jijah hampir dua tahun dia melasak kasut hantaran masa kahwin dulu..




happy kemain dia bila dapat beli kasut ni... 
siap terus pakai pergi jalan-jalan tu... tak menahan... hehe


Alhamdulilah rezeki pada bulan ni...
tu dapat beli apa yang di idamkan....
bulan hadapan simpan untuk beli barangan baby pula :)





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

34 insan comel komen

Write insan comel komen
eMMe
AUTHOR
5/02/2013 8:07 AM delete

Alhamdulillah...
rezeki ibu mengandung, dapat le pakai handbag ala mak datin n sandal baru...syukur...

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
5/02/2013 8:15 AM delete

cantiknya kasut jijah. happy la dua2 dapat bahagian masing2. ;)

Reply
avatar
cha
AUTHOR
5/02/2013 8:21 AM delete

bestnya dpt kasut and handbag baru. nice :D

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/02/2013 8:36 AM delete

syok kan dpt shopping kan .... soppin brg baby lagi besh kan kan ... semua nk amik

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
5/02/2013 8:59 AM delete

Bestnyaaaa :)
Cantik kasut & handbag baru ^_^

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
5/02/2013 9:05 AM delete

kasut tu cantik la jijah...bkenan lak...hehe..jd mommy bergaya la yer pasni :)

Reply
avatar
Zee Suhaini
AUTHOR
5/02/2013 9:29 AM delete

cantik la jijah...zee pon kalo nak tukar yang baru hubby yang pilihkan..taste selalu tak kena je..

Reply
avatar
5/02/2013 9:44 AM delete

beestnya jln2...eca kemarin busy tul.xde erti cuti hari pekerja.hahahaha

Reply
avatar
cik didiey
AUTHOR
5/02/2013 9:55 AM delete

wah2!! shopping ye...beg utk didiey xda?? hehe

Reply
avatar
JaSSNaNi
AUTHOR
5/02/2013 10:53 AM delete

bestnye beli kasut.. mmg nampak sangat selesa...

Reply
avatar
❤Kamsiah❤
AUTHOR
5/02/2013 11:51 AM delete

akak pun biasa beli jenama VERNS tu..ada kad lagi..

Reply
avatar
❤Kamsiah❤
AUTHOR
5/02/2013 11:52 AM delete

oppss..salam kenal,follow sini & isi tabung utk bayi nanti hehe

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
5/02/2013 3:55 PM delete

cantiklah jijah verns???tak pernah pulak masuk

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
5/02/2013 6:08 PM delete

cp tu mcm sesal nk jln, klo 1b ok skit, damai je

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/02/2013 9:18 PM delete

@Mrs Velentine try la masuk kat 1B tu kak.. banyak kasut n beg cantik2..hee

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
5/02/2013 11:42 PM delete

comelnya.....bergaya sakan laaa bila pi dating lps ni

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/03/2013 11:33 AM delete

@Cinta Misteri hehe tapi jijah pakai untuk penting2 je..sekadar jalan2 rasanya sayang kot..heee

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
5/03/2013 5:12 PM delete

alhamdulillah.
jenama tu belakang kira jijah. ada duit lebih boleh le nk beli sekali dua..janji fungsinya ttp sama kan

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/03/2013 10:15 PM delete

@QasehnyaRania haah ciksu.. janji leh letak macam2 dalam beg tu..hehe :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
5/05/2013 9:14 AM delete

alhamdulillah... boleh tahan jugak taste hasben kak jijah ni.. pandai dia pilih.. =)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
5/05/2013 11:04 AM delete

alhamdulillah...ad rezeki utk jijah dan suami.. :) sesekali kan apa slh yer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/05/2013 10:09 PM delete

@aisya kan.. pandai suami akak pilih..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/05/2013 10:10 PM delete

@ayutitulah.. Alhamdulilah..

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
5/07/2013 9:11 AM delete

Alhamdulillah..

Moga terus dimurahkan rezeki ye :D

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
5/07/2013 5:26 PM delete

wahhh warna kasut pun lembut je macam warna blog jijah kan..
cantik n nampak selesa..lagi2 kaki orang tengah mengandung ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/07/2013 8:46 PM delete

@Myra Jay Alhamdulilah mudah2an..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/07/2013 8:47 PM delete

@MaYa MustWany hehe kaki tak mengembang lagi ok la yunk..hee

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/07/2013 9:08 PM delete

beli duli barang kita.. nanti dah ada ank, asyik terpikir nak beli brg anak je, saMPAI lupa beli brg sendiri.. hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/08/2013 10:24 PM delete

@IntaNBerliaN kan kak.. tu yg selagi ada duit jijah beli apa yg jijah nak dulu..

Reply
avatar
5/12/2013 11:47 PM delete

sepadan kasut n hand bag :).psttt yang lama dilupa jangan :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/13/2013 9:25 PM delete

@Azhafizah Md Nor tak lupa punya.. handbag lama hadiah kawen tu :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
5/26/2013 4:08 PM delete

tak apa, sesekali berbelanja.. Kasut lelaki memang mahal. tapi sangat tahan, boleh guna lama. macam husband Ros la.. hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/27/2013 7:40 PM delete

@ros_reeza kan.. tu pasal mereka beli kasut mahal2...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!