Sahur Ketika Hamil

5:00:00 AM 12 Comments A+ a-


Alhamdulilah...Esok bermulalah 1 Ramadhan. Syukur, tahun ni dapat jijah berpuasa berdua bersama anakanda dalam perut. hehe :)

Mudah-mudahan anakanda mama baik dan dapatlah mama berpuasa penuh tahun ni..  Anakanda baik-baik je tau.. mama nak puasa penuh tahun ni.. baru nikmat merasa situasi puasa ketika hamil dan nikmat berhari raya nanti.. hehe InsyaAllah :)

Tips yang jijah dapat untuk mama preggy untuk berpuasa esok :


Jadi jangan abaikan sahur yer bagi mom to be semua ^____^
Moga kita di beri kekuatan untuk berpuasa esok dan mendapat keberkatan.. Amin..






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
Shizan Syafik
AUTHOR
7/09/2013 2:39 PM delete

selamat berpuasa jijah..

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
7/09/2013 2:44 PM delete

1st puasa masa peknen... last year x sempat merasa... :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/09/2013 3:14 PM delete

lebih kan minum air jugak tau ....

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
7/09/2013 5:54 PM delete

hihi, sy pon berazam nk puasa penuh jgk thn nie..entah mampu ke tidak..hehe pape pon, salam ramadhan al-mubarak..=)

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
7/09/2013 6:26 PM delete

Nice sharing sis..

Reply
avatar
Nia
AUTHOR
7/09/2013 7:21 PM delete

Salam ziarah ya, puasa masa mengandung ni pastikan minum air byk ya, tp bkn minum byk serentak, minum sikit2, masa sahur dan lps berbuka. Mcm setiap 10minit ke. Kalau serentak takut asyik nk ke toilet pulak, hehe. Selamat berpuasa ya :)

Nia, kedaivitamin.com

Reply
avatar
7/09/2013 9:16 PM delete

Selamat berpuasa jijah

Reply
avatar
7/10/2013 5:44 AM delete

akak..klu xlarat,buka ja :D

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
7/10/2013 8:19 AM delete

waktu sahur wajib ambil masa mengandung... tuk kebaikkan ibu dan baby

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/10/2013 8:54 AM delete

insyaAllah, kak jijah dan baby boleh! hehe.. selamat berpuasa buat kak jijah dan family.. =)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/14/2013 9:45 PM delete

kalau sahur ayut minum air masak jer...hihihi...so...jijah jgn minum teh masa sahur ea...minum susu je tau :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/15/2013 11:54 AM delete

@ayutehh jijah dah lama tinggalkan air teh tau...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!