Yey! Hari Ni Balik Semenanjung..

7:51:00 AM 12 Comments A+ a-




Masanya telah tiba.. yeyy! hari ni balik semenanjung...
InsyaAllah flight 12.30pm nanti dari KKIA..
suami pun balik cuti sekali hantar jijah kat kampung..
dia bukan main excited nak balik sebab 8 bulan rasanya dia tak balik semenanjung..punya lah lama kan.. -_-


InsyaAllah puasa nanti bersama suami walaupun sekejap.. jadi lah kan..
cuma tahun ni walaupun duduk sabah tak dapat nak merasa suasana berpuasa, membeli juadah puasa di sabah.. InsyaAllah tahun depan kalau jijah masih di sabah..ngeee~~


Awal-awal dah pesan dengan anakanda... baik-baik duk dalam perut mama..
takut la hai kalau terbersalin dalam kapal terbang.. dua jam perjalanan tu.. minta minta di jauhkan.. Amin..

anakanda aktif dalam perut mama yer sayang.... belum tiba masanya anakanda nak keluar lagi... 
sabar tau sayang.. hehehe ^___^





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
aisya
AUTHOR
7/07/2013 8:19 AM delete

Semoga selamat sampai kak.. =)

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
7/07/2013 10:29 AM delete

leklok jijah.. semoga selamat sampai.. :)

Reply
avatar
trah zain
AUTHOR
7/07/2013 11:12 AM delete

Excited nya mama ni,,hehe..
Best la bila blh balik kan? ^__^
Insha Allah akak mama xkuar agi,,,amin...hehe

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
7/07/2013 12:39 PM delete

enjoy ur ramadhan kat semenanjung puas2
kalo di kk.pasar ramadhan yg paling best pun hanya di kem lok kawi..yg lain semuanya selera org sabah

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
7/07/2013 1:27 PM delete

oo blk dgn suami ye ingat blk sensorang ;)

jaga diri tau :)

tak lama dah tu

Reply
avatar
7/07/2013 2:57 PM delete

bestnya cuti ehhhh.

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
7/07/2013 3:42 PM delete

semoga segalanya berjalan dengan lancar sis..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 9:05 AM delete

@Putri betul tu kat kem lok kawi je ramai org semenanjung menjual kan..tp jauh dr rumah jijah..huuu

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/08/2013 10:32 AM delete

akak yg baca entry ni pun rasa excited :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 12:44 PM delete

@IntaNBerliaN hehe dah sampai kampung dah..hee

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/14/2013 9:51 PM delete

baby yer sabar je dear..tkut mam yer tak sabar nk baby tman :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/15/2013 11:50 AM delete

@ayuthehe jangan lah.. baby xmatang lagi nak kuar..hee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!