Mitsubishi Mirage (June) dan KL Sogo Raya 2013

12:57:00 PM 12 Comments A+ a-


Syukur... Dengan murah hatinya encik nuffnang berikan jijah iklan baru.. Alhamdulilah :)




Walaupun CPUV 7 2013 Mitsubishi Mirage tu agak pelik sebab tu iklan bulan jun. tapi nak menyelit gak untuk bulan julai ni. earning pon tak sampai 50sen sebenarnya.. masalah teknikal kot agaknya. hehee

Tapi paling baru iklan KL Sogo Raya 2013 CPUV 8 2013 baru semalam muncul dalam blog jijah.. Alhamdulilah..

Ada 5 CPUV tengah running.. harapan jijah moga iklan ni bertapak lebih lama dalam blog ini. almaklumlah nak simpan duit untuk anakanda yang bakal lahir nanti.. mudah-mudahan murah rezeki anakanda jijah :)

Terima kasih nuffnang! Terima kasih Mitsubishi dan KL Sogo Raya ^__^



p/s: semalam anmum club telefon lagi.. kali ni katanya nak bagi free sample untuk anmum lacta pula.. Alhamdulilah :)





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
7/12/2013 1:01 PM delete

tahniah jijah
done klik sunsilk

Reply
avatar
JaSSNaNi
AUTHOR
7/12/2013 1:40 PM delete

done click your sunsilk ... :)

Reply
avatar
trah zain
AUTHOR
7/12/2013 1:51 PM delete

rezeki ramadhan aka,,hehe (^_^)

Reply
avatar
Shafiq Hashim
AUTHOR
7/12/2013 2:25 PM delete

Alhamdulillah Rezeki Ramadan..

Sy Pun Baru Ja Duit Naik :)

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
7/12/2013 4:18 PM delete

alhamdulillah murah rezeki jijah

Reply
avatar
SFaezah
AUTHOR
7/12/2013 11:11 PM delete

kite dah klik ^^

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/13/2013 11:09 AM delete

alhamdulillah.. tahniah.. hehe.. mudahan lama2 lah iklan tu menari2 kat blog kan kak jijah.. hehe

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/14/2013 9:35 PM delete

tahniah jijah....jom kumpul byk2x jom :)

Reply
avatar
8/02/2013 8:28 AM delete

Assalammualikum...cik azizah,

wahh..alhamdulilah murah rezeki..nak raya nie kan..

mselim3

Reply
avatar
8/02/2013 8:28 AM delete

Assalammualikum...cik azizah,

wahh..alhamdulilah murah rezeki..nak raya nie kan..

mselim3

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!