Tiara_Kris

12:32:00 AM 15 Comments A+ a-



tadi buka radio sinar fm dalam blog jijah ni. 
kedengaran lagu yang menyentuh kalbu pula malam ni
teringat pula zaman persekolahan dulu.
nasib baik dari zaman sekolah hingga sekarang kami setia bersama.
syukur ^_^


bayangkan kalau macam lagu ni. pasti sedih kan kalau layan.
putus di tengah jalan sebab kekasih tercinta lebih berjaya dari kita.


jadi mari kita layan jiwang ini malam ok. bahaha~~








Tiara... menggamit kenangan zaman persekolahan
Tiara... ku mimpi kita bersanding atas kayangan
Seakan bisa ku sentuh peristiwa semalam
Di malam pesta engkau bisikkan
Kata azimat di telinga

Kita... terpaksa berpisah untuk mencari arah
Kita... dipukul ombak hidup alam yang nyata
Engkau jauh meniti puncak menara gading
Yang menjanjikan hidup sempurna
Tapi aku hanya tunduk ke bumi
Hidup tertekan

Jika kau bertemu aku begini
Berlumpur tubuh dan keringat membasah bumi
Di penjara terkurung terhukum
Hanya bertemankan sepi

Bisakah kau menghargai
Cintaku yang suci ini...
Oh! Tiara... pedihnya
Dapatkah kau merasakan...

Bisakah, masih bisakah
Engkau hargai cintaku lagi
Oh! Tiara pedihnya dapatkah kau merasakan
Oh! Tiara pedihnya dapatkah kau merasakannya...
TIARA... Oh.!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
ArulchelseA
AUTHOR
8/18/2011 12:40 AM delete

suka jugak lagu ni..layan,,

Reply
avatar
::Cik Pija::
AUTHOR
8/18/2011 12:57 AM delete

hahaha, dah cik jijah post pasal lagu ni otomatik teringat kat shahir :) giler best time dia nyanyi lagu ni, siap cikpija pun layan sekali lagu tiara ni ^_^

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
8/18/2011 12:59 AM delete

wanie suke oh lagu ni..walaupun tajuk lagu bukan 'wanie' hehe..teringat zaman skolah..:)

Reply
avatar
kiz
AUTHOR
8/18/2011 1:26 AM delete

lamo dah lagu ni..zaman den sekolah rondah marin..dah 20 tahun lobih...

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
8/18/2011 1:37 AM delete

jijahhhhhhhhh...
ni lagu feberet cunndaa taw...
sedih ngn lirik lagu ni kan...

gf masuk menara gading,
tp bf masuk penjara....

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
8/18/2011 2:39 AM delete

wahh lamanya jiejah..tahniah..shida nih msh terumbg ambing lah huhuhu..

Reply
avatar
..cik gugu..
AUTHOR
8/18/2011 5:10 AM delete

kesah gugu mcm lgu ni ler..

tp pk rasional,t'paksa tingglkn dy demi masa dpn kte sdri (-,-")

Reply
avatar
padlie
AUTHOR
8/18/2011 7:13 AM delete

macam lagu kekasihku di menara...

Reply
avatar
8/18/2011 8:06 AM delete

sis doakan berbahgia sampai ke singgahsana// Cuma jgn terlalu berharap..yakin@ percaya... pepon...chill


ps: belajar dr kesilapan lalu...bukak hati utk dengar pendapat & naihat org lebih tua...kerna mereka lebih dahulu merasai semua ini...

Reply
avatar
8/18/2011 8:07 AM delete

dni ngah layan lagu raya hehehehe

Reply
avatar
8/18/2011 8:49 AM delete

alahai..yui pon suka lagu zaman2 gini..

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
8/18/2011 10:18 AM delete

Bagi yang putus cinta atau ada kaitan dgn lagu ini mesti sedih..

Boleh menangis wooo

Reply
avatar
EmpayarUtama
AUTHOR
8/18/2011 11:29 AM delete

erm teringat zaman muda remaja selalu 'jammin' lagu ni skali

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
8/18/2011 8:56 PM delete

amboi..lama x dengar lagu ni hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
9/22/2011 7:37 PM delete

kalau abg navy karoke suke sgt nyanyi lagu ni..tah kenapa tah die tu..bukan berpisah pon..cume penuh sentimental kot..T_T

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!