Pendrive Unik Dah Sampai!

2:30:00 PM 21 Comments A+ a-


Assalamualaikum kalian..


hari tu jijah ada beli Pendrive Unik ni yang ada design kita sendiri macam dalam entry ini. masa tu ada promotion 2gb rm32 design sendiri. kalau tak memang tak dapat harga ni. memang jijah excited la nak beli dan siap email design yang jijah nak macam dalam entry itu. demand tak jijah nak design macam-macam bila korang baca entry tu. muahaha ^^


jadi hari ni pendrive tu selamat sampai ke tangan jijah melalui Pos ekspress. yeah! sangat excited. sebelum tu owner Akmal dah sms jijah yang mengatakan pendrive dalam proses penghantaran.


ini bukti resit pembelian Pendrive Unik ni. oh ya. jijah beli 2 yer. satu untuk jijah. satu lagi untuk encik navy. hehe



gambar yang berlainan. dengan tulisan yang berlainan. gagagaga


Amacam?? mantoooppp kan! muahaha ^^


ni design depan 
"Happy Ever After since 2002"


ni design belakang
"We love each other so much"


 tu dia. cip pendrive ni bila di gunakan. 


sekali pandang memang tak nampak pendrive bukan. sangat menarik tau. boleh buat kenangan je ni. memang style abis lah. macam kad kredit pon ada. so jijah dah pikir pendrive ni untuk koleksi gambar kami berdua je. letak dalam purse boleh bawak ke mana-mana. hehehe


tapi koleksi gambar jijah tersangat la banyak. hoho tak muat pulak 2gb ni. nampaknya kena skip2 la gambar yang terbaik. kahkahkahkah



baiklah mari buat tempahan beramai-ramai yer.


terima kasih Tasseri Enterprise!





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
AYuNG
AUTHOR
8/22/2011 2:35 PM delete

cntekk jugak kan...:)
saiz ic kan....

Reply
avatar
8/22/2011 2:36 PM delete

woooooooaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHH~~
JELES!!
Wa tak sempat nak buat-_-"

Reply
avatar
uLan
AUTHOR
8/22/2011 2:40 PM delete

whoaaa sangat comel....

Reply
avatar
Roti Telur
AUTHOR
8/22/2011 2:53 PM delete

gempak2.. huhu . kalau buat design credit card lagi style..kihkih..

Reply
avatar
8/22/2011 3:03 PM delete

wah, kenangan tu..sweet:)

Reply
avatar
pamie
AUTHOR
8/22/2011 3:38 PM delete

lawa jugak pendrive tu jijah :) kirim salam kat encik navy skali..hahaha..dah masuk tahun ke 9 dah tu, huhu

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
8/22/2011 3:40 PM delete

mantap ah design cik jijah...
mmg unik PD tu..cumell....

smg berbahagia ngn abg navi ye..

Reply
avatar
8/22/2011 3:48 PM delete

wow mmg gempak lah jijah.

Reply
avatar
tiefazatie
AUTHOR
8/22/2011 4:14 PM delete

best gle kan2!hihi

Reply
avatar
Cik Siti Aziz
AUTHOR
8/22/2011 4:39 PM delete

wow! jelez..cantek maa

Reply
avatar
Bulat
AUTHOR
8/22/2011 5:31 PM delete

pendrive pny la kecik.. kad je besar..hahaa!! kelakar.. tp cantik la..haha!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/22/2011 5:51 PM delete

hehe ape lagi berminat tempah la..hehe mekasih semua ^^

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
8/22/2011 7:15 PM delete

cantik dan unik sekali le...huhu pendrive saya baru saja hilang...nak kena cari baru...

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
8/22/2011 10:50 PM delete

comel tul la....sweet je eh.

Reply
avatar
8/22/2011 11:41 PM delete

kreatif laa cara design pendrive ni ^^

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
8/23/2011 12:23 AM delete

hehe..shida terasa nk tempah ler..hehe..mahal x jiejah?

Reply
avatar
8/23/2011 8:51 AM delete

wah,menarik ni dear..leh order g tak?

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/23/2011 12:59 PM delete

shida'R: kalau design kad kredit biasa 1 2gb rm25.tp kalau design sendiri jijah rs xde dah kot promosi tu.


nuyui: order yg promosi mcm jijah ni xde lagi kot. tunggu promosi lagi. skrg yg biasa2 je.

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
8/23/2011 3:17 PM delete

cantik..
baru igt penD azri hilang ntah ke mana
lama x pakai huhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/24/2011 8:00 AM delete

terbelog: wah lama tak pakai pendrive yer,bagusnya...ngee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!