BE Disember 2011 Terima Kasih Nuffnang!

by - 8:00:00 PM


Assalamualaikum ^^





ha..ape cer hari ni kawan-kawan? semua ada program masing-masing yer. patut la tak nampak sorang yang bw pon. huuuuuuuu~~ time jijah ada korang takde yer. time jijah takde korang la peneman setia blog jijah. terbalik pulak. ekeke :p


Alhamdulilah rezeki Disember ni encik nuffnang hadiahkan BE baru AirAsiaX Great Xcape sempena majlis pertunangan jijah lebih kurang seminggu je lagi. sayang betol nuffnang kat jijah kan. dan mesti jijah kena sayang ketat ketat pada encik nuffnang gak! bodek ke. tak lah!







kalau korang perasan iklan ni sila la jentik jentik yer sebab earning ni jijah akan guna untuk buat kad  jemputan kawen untuk korang. so silalah jentik k. ~~~ :p


BE ke 14 DIGI masih running lagi. dan syukur earningnya memuaskan hati :) biarlah jumlahnya ke tahap yang tertinggi. hahhahaa yelah siapa lagi nak sponsor majlis jijah kalau bukan nuffnang! teheeeeeee~~


terima kasih encik nuffnang sudi berikan jijah BE baru. Alhamdulilah memang murah rezeki nak kawen kan. Alhamdulilah terima kasih nuffnang!! terima kasih kawan-kawan!



InsyaAllah majlis pertunangan akan menjadi majlis pernikahan jugak. wink wink ^^



You May Also Like

20 insan comel komen

  1. bestnya cik jijah dpt BE
    ntah bila la nak merasa dpt BE gak
    jap lg miss purple jentik2 ye hehehe :)

    ReplyDelete
  2. bestla dapat BE.. I xpenah.. sedangkan trafik Ok huhu

    ReplyDelete
  3. ok2 nanti jumpe wanie jentik2 eh :) rezeki bulan disember ni..nuffnang ni mcam lupe je nak bagi BE kat wanie..haha

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.
    semoga berbahagia dengan orang tercinta =)

    ReplyDelete
  5. hihii Qa ta eti pasang mende ni, ^^
    ap la mnde mudah pn ta eti.. :P

    ReplyDelete
  6. running jgn tak running wahai BE... hehhee

    ReplyDelete
  7. mjlis pertunangn akn menjadi mjlis pernikahan jgk??apa mksd jijah...heheh.jijah kwen terus ek ari tunang tu???

    ReplyDelete
  8. sy xpenah dpt pon...hehe

    ReplyDelete
  9. @Nonie jijah tunang+nikah buat dulu. yang penting nikah ^^ bulan 2 baru buat resepsi :) nikah gantung la tu kot. hahaha

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat BE . nanti dah cash out kite share ye . hehe ;p

    ReplyDelete
  11. singgah mlm.waa..bestnya.rezeki bertunang @ nikah.hehehe..

    ReplyDelete
  12. wahhh syoknye...meriah la blog jiejah kan...tahniah dear ^_^

    ReplyDelete
  13. yeay BE yg same..tahniah..yuk kumpul lg

    ReplyDelete
  14. @Azhafizah[フィザ] tu la sama lah kita. sehatisejambu..ekeke :p

    ReplyDelete
  15. okeh.. kite jentik itu iklan kuat2 sekarang..

    ReplyDelete
  16. @Pondok Usang yehaaaaaa! maceh.. syg ketat2....hehhe

    ReplyDelete
  17. aik.. jijah nk tunang sekali dgn nikah ek.. ooo kalu gitu, oklah cincin tadi tu utk time nikah... hihii

    ingat ke nikah n tunnag asing2...

    ReplyDelete
  18. @IntaNBerliaN hehe InsyaAllah tunang+nikah sekali :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!