Free Sample Sachet From Anmum Club


Susu pilihan jijah masa mengandung ni semestinya Anmum Materna. seawal usia 8minggu jijah dah start minum. Alhamdulilah memang kena dengan tekak :)




sampai sekarang usia kandungan 8bulan jijah minum lagi tapi sehari 1kali lah sebab takut baby besar.. tapi kebanyakan ibu mengandung lain bila kandungan dah 7bulan ke atas dah stop. 

lama dah join Anmum Club ni.. banyak info menarik dalam website tu. selain baca mengada-gada  juga nak request sample sachet tu padahal dah memang minum pun. benda free grab jelah..tak gitu?? hahahaha

baru-baru Anmum ada call. dia tanya nak sample sachet ni perisa apa? jijah sebelum ni minum perisa vanilla je. jadi minta vanilla la tapi dia kata ada dua perisa samaada manggo dan coklat. since jijah bukan ada alahan jadi jijah minta coklat..




dan dah selamat terima free sample sachet ni kat alamat kampung. ada contest tapi tak sempat join sebab dah due date. hehe maybe dah lama sangat dapat sample ni tapi jijah kat Sabah. heee :)

InsyaAllah bila dah bersalin kelak jijah nak teruskan pengambilan Anmum Lacta pula untuk penyusuan susu ibu. hehe

tq Anmum!!


sekarang nak cuba-cuba minum Hi-Goat pula supaya anakanda tak kuning masa lahir. huhuhu


Previous
Next Post »

31 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
7/11/2013 8:20 AM delete

sape ckp minum susu sampai dah 9 bln baby akan besar ??spekulasi je tu ... elok je aku minum jijah kecik jugak die ... org kate mkn obimin baby besar pun sama je sebenarnya ...
semua tu ikut nasib, keturunan dan jugak kesihatan ibu jugak ... klu ibu ade diebetic ..anak kompom besar ... so ibu kena la jaga makan .. ye dak

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
7/11/2013 8:21 AM delete

jijah tak start mnum susu kmbing lg? Seeloknya kndungan 6bln+ dh mnum then stop susu lain..susu kmbing elok utk akhir usia kndungan..dan alhamdulillah ank mila xda kuning masa lahir.

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
7/11/2013 8:29 AM delete

Salam Jijah... wah dpt sample dari Anmum bestnye.. mase akak pregnant dulu.. kawan akak dia dpt sample susu.. dia bg kat akak, sebab dia tak minum susu, now kawan akak tu lak pregnant.. tak tau la dia camner nak ganti kan ape susu dia tak minum... huhuhuh...

bagus hi goat.. hope anak jijah tak kene kuning...

akak minum hi goat..
tapi twin dpt gak kuning, tapi tak teruk la... pasal akak bwk dowg buat terapi...

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
7/11/2013 8:42 AM delete

peknen kali ni langsung x bleh terima susu.. huhuhu.. makan pil kalsium jee...

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
7/11/2013 8:56 AM delete

a'ah la...husna pun pasni nak minum Hi-Goat...tp org kata xleh minum selalu sbb dia panas...

Reply
avatar
7/11/2013 8:57 AM delete

aLHAMDULILLAH..bagus la kalo jijah minum susu..
m3h pun dr ank pertama sampai yg ke tiga ni minun anmum..
lps bersalin minum pulak anmun utk breasfeeding..jemu pun ade..tp kne gak minum,m3h minum perisa coklat..

Reply
avatar
7/11/2013 9:06 AM delete

itula tgk iklan perisa mango lak.

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/11/2013 9:06 AM delete

benda free grab je lah..
itu harus.. hehe.. biasa la kan kak jijah..

Reply
avatar
7/11/2013 9:16 AM delete

saya dulu masa ngandung minum gak anmum ni tapi awal2 jerla lepastu dah skip asyik luper jerkan...

Reply
avatar
nabila zaremi
AUTHOR
7/11/2013 9:37 AM delete

Anmum terbaik..saya pon ambik susu nie masa preggy tapi lepas bersalin tekak nie dah tak lalu dengan susu..sedih..tak dapat membantu dalam penyusuan susu ibu.

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/11/2013 10:12 AM delete

akak xprnh minum susu bile mengandung...sbb memg tak minum susu pun...loya

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:19 AM delete

@eimaitulah kak ramai kata baby besar..so far jijah minum jijah kecik juga ha..baby pon ikut saiz mamanya..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:20 AM delete

@puan.mila jijah xnak minum awal2 sebab mak kata susu kambing ni panas..jadi takut ape2 hal berlaku kat baby nanti..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:21 AM delete

@eMMekuning ni ikut nasib kot kak kan.. minum la camner pon kalau nak jadi kuning jadi jugak..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:22 AM delete

@mOoNpil kalsium pon ok dah tu..sama je khasiatnya..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:22 AM delete

@Nurul Husna tu la husna.. jijah takut nak minum susu kambing takut panas..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:25 AM delete

@fairus mohamad noor bagusnya kak setia dengan anmum.. jijah coklat xleh terima pulak..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:26 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI manggo untuk ibu yg ada alahan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:27 AM delete

@aisya biasalah aisya..akak suka benda2 free ni..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:28 AM delete

@nabila zaremi alamak lepas bersalin xleh minum susu pulak yer..harap2 jijah leh minum susu pas bersalin nanti..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:28 AM delete

@nabila zaremi alamak lepas bersalin xleh minum susu pulak yer..harap2 jijah leh minum susu pas bersalin nanti..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 11:29 AM delete

@Mimi Azirah Alhamdulilah jijah boleh minum susu..

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
7/11/2013 5:05 PM delete

Wah, dapat free lagi tu.. Bestnya..

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
7/11/2013 5:05 PM delete

Wah, dapat free lagi tu.. Bestnya..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 8:03 PM delete

@Isabel Diaz boleh je yunk kalau nak free sample tu..

Reply
avatar
SFaezah
AUTHOR
7/12/2013 10:55 AM delete

owhh..baru tau anmum ada bg sample2 camnii..huhuh

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/12/2013 2:00 PM delete

@SFaezah ada.. try la mintak :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/12/2013 2:01 PM delete

@SFaezah ada.. try la mintak :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/14/2013 9:39 PM delete

:) pernah nmpk dlm iklan yg anmum manggo tu..susu utk yg loya tekak..hihihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/15/2013 11:59 AM delete

@ayutiya..susu yg ibu mengandung ada alahan..

Reply
avatar