Attention Top Komentator Jun 2014

8:00:00 AM 22 Comments A+ a-


~sticky post~


Salam ramadhan  harap-harap semua sihat hari ni..
sempena bulan ramadhan dan bakal aidilfitri lebih kurang tiga minggu lagi..
jijah nak bagi kad raya tanda kenang-kenangan untuk top komentator blog ziezah.com ni :)




Top Komentator Jun 2014 seperti di atas.. sila tinggalkan nama, alamat dan no fon dalam kotak komen ni. jijah tak publish komen tu :)




inshaaAllah ni kad raya yang bakal di layangkan kepada pembaca setia blog ziezah.com! yeyyy!! terima kasih semuaaa ^____^ hug ketat2..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
ros_reeza
AUTHOR
7/07/2014 9:20 AM delete

tq Jijah.. Ros dah bagi maklumat yg Jijah nak tu :) hihi

Reply
avatar
7/07/2014 9:44 AM delete

wahh bestnya ni..Tahniah semua yang tersenarai..alamat fiza ade lagi kan jijah :) terima kasih.

Reply
avatar
7/07/2014 10:48 AM delete

Tq jijah..

tak sgka trsenarai lak..ekekek..

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
7/07/2014 3:55 PM delete

wah...tahniah...nak jugakkkk...hehehe

Reply
avatar
Azrin Rahim
AUTHOR
7/07/2014 3:57 PM delete

tahniah bt mereka

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/07/2014 4:03 PM delete

tahniah ... ai kali ni bz memanjang tak sempat nk tgk blog .. hihi

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
7/07/2014 4:10 PM delete

salam. tahniah semua yang tersenarai :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
7/07/2014 5:58 PM delete

bertuahnya dapat kad raya.. rajin jijah mengepos..

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
7/08/2014 7:48 AM delete

tahniah buat semua komentar..:)

Reply
avatar
7/08/2014 11:01 AM delete

waa... bestnya kalau tersenarai

Reply
avatar
noor sakinah
AUTHOR
7/08/2014 1:28 PM delete

salam ramadhan jijah

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
7/08/2014 5:33 PM delete

yeay!! sukanya nak terima kad raya.. terima kasih kak jijah..:)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/08/2014 6:59 PM delete

eh, nama akak ada... hihii... nanti akak pm dkt fb

Reply
avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
7/09/2014 6:38 AM delete

Wah..tahniah buat semua.. xD

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
7/09/2014 8:50 AM delete

assalamualaikum.. tahniah buat semua top komentar.. :)

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
7/09/2014 6:06 PM delete

Tahniah kpd yg tersenarai.. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
7/12/2014 9:11 PM delete

waahahahaha 1st ni.. tersenarai.. yihaaa.. maseh banyak2 jijah

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/13/2014 2:02 PM delete

eh tetibe nak tny akak dh bg ke blum..lupe lak

Reply
avatar
Adam Faiz
AUTHOR
7/15/2014 5:53 PM delete

wah.bestnyaa dapat kad raya ^^v

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
7/22/2014 11:55 PM delete

alhamdulillah dah sampai pun jiejah :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!