Tiket Kapal Terbang dan Permohonan Kemudahan Tambang Mengunjungi Wilayah Asal

5:02:00 PM 24 Comments A+ a-



Cuti raya belum pasti dah approve ke tak.. tapi dah apply tiket kapal terbang.. kalau nak beli tiket sendiri 3 baranak ni confirm la mahal kan.. tu try apply kemudahan yang ada :) harap-harap dapat cuti raya dan tiket kapal terbang kerajaan ni.

ini buat kali kedua jijah apply Borang Permohonan Kemudahan Tambang Mengunjungi Wilayah Asal untuk tiket kapal terbang. setahun sekali boleh guna.. 





borang ni kena kepilkan sekali dengan 
1/ ic suami isteri
2/ surat beranak anak
3/ sijil nikah suami isteri


cuti raya ni apply tak lama lima hari je.. takut tak dapat cuti kalau lama-lama ni.. kerja nurse ni biasalah susah nak dapat cuti. lebih-lebih lagi majoriti ramai staff Islam. huhuhuhu 

harap sangat dapat cuti raya. andai kata tak dapat boleh call agen tiket kapal terbang tu untuk open date tarikh lain. 


p/s: inshaaAllah dapat cuti raya. first time kami suami isteri nak beraya dengan si kecik zulhakimi zaim ni.  mood excited!!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

24 insan comel komen

Write insan comel komen
7/08/2014 8:56 AM delete

semoga segala urusan jijah dipermudahkan oleh Allah..seronoknya beraya dengan orang baru si kecik kimi tu :)

Reply
avatar
7/08/2014 9:47 AM delete

moga semua dipermudahkan jijah..

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
7/08/2014 10:13 AM delete

Fiqa doakan jijah dapat cuti raya...

Reply
avatar
Azrin Rahim
AUTHOR
7/08/2014 10:25 AM delete

semoga dipermudahkan sis..
InshaAllah

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
7/08/2014 10:40 AM delete

boleh la raya sakan dgn kimi ye tahun ni..

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
7/08/2014 10:41 AM delete

mesti dpt punya cuti raya tu...wah excited kan beraya bersama anak

Reply
avatar
cik atie
AUTHOR
7/08/2014 10:50 AM delete

harap2 lulus la cuti tu ye.. hihi... moga di permudahkan segala urusan... :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
7/08/2014 10:52 AM delete

inshaAllah dapat cuti tu.. Ameen.. :)

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
7/08/2014 10:58 AM delete

kiteorang sekarang pakai online sistem dah..xpayah isi borang macam ni lagi..dulu kelam kabut nak isi pastu ank mintak sign pegawai lagi huhu..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
7/08/2014 11:04 AM delete

Ros doakan Jijah dapat cuti raya tu..

Reply
avatar
7/08/2014 12:02 PM delete

insya allah akn dpt aminnnn

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
7/08/2014 12:05 PM delete

dulu selalu isi..dulu2 tahun sekali jer boleh mohon

Reply
avatar
mOoN IzzaN
AUTHOR
7/08/2014 2:42 PM delete

jijah... akak dah dapat dah tiket.. lulus tiket terus apply cuti.. hehehe.. good luck ea.. :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/08/2014 4:35 PM delete

untungkan kerja ngan kerajaan .... mcm2 kemudahan .....

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
7/08/2014 5:13 PM delete

moga mudah urusan jijah n family. memang sedih kalau xapprove cuti tu. ayu nak cuti 3 hari ni pun xtau pass x, ehehehe

Reply
avatar
Adam Faiz
AUTHOR
7/08/2014 5:32 PM delete

semoga kak ziezah dapat cuti iye? hhehe

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
7/08/2014 6:51 PM delete

sukanyaa.. mesti sedara semua menunggu je kan..:)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/08/2014 7:02 PM delete

mmg xcited kan bila nak beraya dgn anak.. kimi mesti seronok.. mesti ensem pg raya nanti.. hihi

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
7/09/2014 8:31 AM delete

kite nye tiket pon da approve, tp xle gn utk raya. ritu hantar bulan 4 pon x lepas. last2 guna utk balik akhir taun. tpaksa bli sinri. lama x masuk blog. hahaha...kimi da beso pon.

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
7/09/2014 8:52 AM delete

semoga dipermudahkan urusan untuk balik beraya.. :)

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
7/09/2014 1:24 PM delete

salam. insyAllah..kan dapat. semoga semuanya dipermudahkan..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/13/2014 2:12 PM delete

in shaa Allah semoga dipermudahkan

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
7/21/2014 9:28 AM delete

mudah mudahan dpt nnti.aamiin
sama la mcm adik ipar ciksu. dlu dia pon ddk sabah jga.
skrg dh blk ddk kat spital kajang.tu pon cuti tak lama. raya ke 3 ni dh start keja.

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
7/23/2014 12:07 AM delete

mestilah excited jiejah oii..terasa auranye hehe..moga lulus tau syg :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!