Mini Popia Ikan Bilis Yang Sedap!

9:00:00 AM 8 Comments A+ a-


Alhamdulillah rezeki menang giveaway mini popia ikan bilis dari blog nusha yui. hadiah 1 bekas popia ikan bilis. 


jauh popia ikan bilis ni datang dari semenanjung menemui tuannya di sabah... hehehe Alhamdulillah dalam keadaan baik. lepas je buka puasa terus buka makan!

krup krap krup krap.. memang ranggup.. inti ikan bilis yang memang terasa lah ikan bilis.. serius memang sedap! tak tipu weii~~




tengok tv sambil makan.. tanpa sedar tinggal sikit.. nasib la ada balance sebab nak bagi encik suami rasa bila dia balik weekand nanti.. boleh la order dengan yui lepas ni untuk raya. 

so pada sesiapa nak mini popia ikan bilis ni.. boleh order dengan yui kat sini--> blog nusha yui <--. serius pasti puas hati!

terima kasih ye yui.. moga bisness yui dan keluarga bertambah maju.. Amin...... ^___^





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
ros_reeza
AUTHOR
7/09/2014 11:23 AM delete

Alhamdulillah.rezeki Yui.. tahniah yer yui ..

Reply
avatar
7/09/2014 1:51 PM delete

wahh nampak kesedapan tu jijah oii

Reply
avatar
7/09/2014 1:54 PM delete

hihi.. tq dear..

aamiin.. moga2.. nak order roger naa =)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
7/10/2014 12:36 PM delete

mmg sedap nih.. makan tak sedar habis sebalang.. hehe..

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
7/10/2014 3:13 PM delete

sedapnyaa.. krupp krapp bunyi.. mkn bnda mcm ni dpn tv mmg tak sedar lah kak..hahaha..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/13/2014 2:13 PM delete

baca entry nih pun dh buat akak terpikat

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
7/23/2014 12:07 AM delete

mmg sedap yui nye popia..smpai ank buah shida ngadap dia saja mkn dh tinggal setengah hahaa..xdan taruh raya nih..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!