Mr Navy Draff Semenanjung!

2:16:00 PM 22 Comments A+ a-




Dapat berita yang menyedihkan di mana nama encik suami naik untuk draff balik semenanjung!! suami jijah tak apply pun nak balik semenanjung.. tapi sebab dah 5 tahun dia kat sabah ni automatik di tukarkan.

inshaaAllah awal bulan 9 nanti dia ke Klang. jadi lebih kurang sebulan je lagi suami nak uruskan kami di sini. tetiba dia rasa tak bersedia nak balik lagi. hati dia dah sebati di sabah.. dari bujang.. berkahwin dan ber anak 1 lima tahun duduk perantauan! dia nak tolak pun nanti takut tak tau bila lagi nak balik semenanjung. tolak rezeki namanya tu kan...
lagipun jijah yang minta transfer tapi dia yang dapat balik semenanjung dulu tanpa kerelaan dia..

borang transfer jijah pun baru je nak proses. tak pasti dah sampai mane.. kalau tahu awal tahun jijah dah mohon transfer.. tapi tak tahu kan.. tinggal la jijah dan hakimi di sini. berjauhan lagi... emm -_- 
inshaaAllah jijah usahakan buat permohonan transfer baru untuk rayuan balik semenanjung dengan bukti suami dapat tukar! ya Allah semoga Allah permudahkan urusan jijah suami isteri dan semoga proses transfer jijah ini di percepatkan.. Amin ya Allah!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
ros_reeza
AUTHOR
7/14/2014 8:19 AM delete

Jijah..sabar banyak ye.. moga urusan Jijah nak balik semenanjung dipermudahkan...

Reply
avatar
7/14/2014 8:53 AM delete

dugaan

moga urusan dipermudahkan jijah.

Reply
avatar
7/14/2014 9:05 AM delete

harap jijah dapat tukar semenanjung jugak..senang sikit kan.

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
7/14/2014 11:22 AM delete

amin... semoga jijah pun dpt tukar... doa banyak2 yer dear...

Reply
avatar
7/14/2014 12:37 PM delete

semuga dipermudahkan...doa byk2 dgn Allah

Reply
avatar
Pn Sheila
AUTHOR
7/14/2014 1:12 PM delete

In syaa Allah... semoga dipermudahkan...

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
7/14/2014 1:23 PM delete

semoga dipermudahkan segala urusan jijah

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
7/14/2014 1:54 PM delete

salam. semoga dipermudahkan semuanya sis :)

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
7/14/2014 2:15 PM delete

TAHNIAH DAPAT DRAFT..BUKAN SENANG NAK PINDAH BALIK SEMENANJUNG TAPI EAMY TUMPANG SEDIH JUGAK SEBAB JIJAH MASIH BERJAUHAN...TAPI RASA NYA LAGI KUAT ALASAN TUK KKM LULUSKAN PERMOHONAN JIJAH PINDAH TU...INSYAALLAH MOGA2 JIJAH DAPAT PINDAH DALAM MASA TERDEKAT JUGAK.. [SORRY CAPSLOCK....XSENGAJA HUHU]

Reply
avatar
nor nazliana
AUTHOR
7/14/2014 2:19 PM delete

semoga di permudahkan..

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
7/14/2014 2:53 PM delete

Amin...moga2 jijah pun dpt tukar ke semenanjung

Reply
avatar
7/14/2014 5:02 PM delete

Fuh mencabar betul hidup jijah kan, insya allah harap jijah dapat pindah secepat mungkin sebab ada reason yang kuat kan...Jijah memang kuat laa..

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
7/15/2014 9:27 AM delete

mudah2an jijah pun dapat..

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
7/15/2014 10:44 AM delete

insyaAllah...blh je dpt tukar...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
7/15/2014 5:02 PM delete

Allah.
inshaa Allah jijah.kami doakan utk mu..
smga dipermudahkan hendaknya.aamiin

Reply
avatar
Adam Faiz
AUTHOR
7/15/2014 5:52 PM delete

Sabar banyak2 ye kak ziezah :) dugaann

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
7/16/2014 11:16 AM delete

Ke Klang?Sama dengan adik ipar saya...

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
7/16/2014 11:54 AM delete

semoga rayuan transfer jijah diluluskan dan dipercepatkan..
Allah sebaik2 perancang.. :)
semoga dpt duduk semenanjung sama2..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/16/2014 4:39 PM delete

mudahan dipermudahkan ..

klu mai KKM tu roger ai tau .. opis ai kat situ je ..sblh tu je ..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/19/2014 10:09 PM delete

msti sedih nak berjauhan kan jijah..sbr jela

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
7/22/2014 11:54 PM delete

jiejah sabar yer..inshaallah moga lulus lah permohonan jiejah tu :)

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
7/23/2014 1:15 PM delete

adehh..berjauh lagi?? sabar ye kak..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!