Kasut Raya 2014!

4:54:00 PM 24 Comments A+ a-


Nak raya! nak raya!
setiap tahun pasti akan beli kasut raya! dan semestinya jenama VERNS pilihan hati.. 

konon nak pakai sandal/ bertumit untuk raya nanti.. baru nampak cun! 
sekali encik suami berkenan dengan kasut flat ni. katanya stylo.. 
emm apa yang suami nampak cantik.. cantik la bagi isteri ye tak?? ok menurut perintah suami! ececeh~~




pakai kasut flat ni dengan pakai baju raya purple.. amacamm agak2 comel tak puan jijah di situ?? muahahhaa :P



p/s: perlu beli lagi sepasang kasut sandal untuk jalan2..huhuhu




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

24 insan comel komen

Write insan comel komen
7/22/2014 5:05 PM delete

cantik kasut..senang nak berjalan laju je melangkah pakai flat kan.

Reply
avatar
7/22/2014 5:21 PM delete

waahh!! cantik lah simple ja....menarik

Reply
avatar
SeputihSalju
AUTHOR
7/22/2014 6:42 PM delete

sy pun tahun nih kasut jenama verns.. kali pertama jumpa kasut tuh terus jtuh cinta.. laju je tangan mengambik..hehehe

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
7/22/2014 8:21 PM delete

Huwaaaaa belum beli kasut lg....

Reply
avatar
sYiRa LoKMaN
AUTHOR
7/22/2014 8:45 PM delete

comelnye....syira suka :)

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
7/22/2014 10:46 PM delete

cantik!! scantik puan jiejah kita ni :)

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
7/22/2014 10:51 PM delete

merah ang ang kasut jiejah..heheh

Reply
avatar
MG schmidt
AUTHOR
7/22/2014 11:48 PM delete

MG pun kasut flat jugak taun ni :)

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
7/23/2014 8:20 AM delete

alahai comelnye kasut jijah.. cam kasut kanak2 je..heeheh.. akak tawun ni pakai sandal asadi je.. hahaha!

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
7/23/2014 8:42 AM delete

ha ah la, cantik kasut tu..pandai en.suami jijah pilih..sy pon belum shopping kasut raya lg nie, baru je siap shopping baju2 raya smlm..hihi

Reply
avatar
7/23/2014 8:46 AM delete

eh eh comel je kasut..geram tgk.

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
7/23/2014 9:02 AM delete

comel.. warna di tu yang menarik tu Jijah :)

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
7/23/2014 9:36 AM delete

cantik laaa..saya memang feberet kasut merah ni..tak kisah la pakai baju kaler apa pun..huhu

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
7/23/2014 9:36 AM delete

cantik laaa..saya memang feberet kasut merah ni..tak kisah la pakai baju kaler apa pun..huhu

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/23/2014 11:45 AM delete

nk cari jugakla .. comey arr

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
7/25/2014 9:17 AM delete

cntik la.simple.ciksu pon suka pakai kasut flat..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/26/2014 4:47 PM delete

cantik kasit jijah

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/26/2014 4:48 PM delete

cantik kasut jijah

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/08/2014 1:28 PM delete

cantik... ni yg xsabar nak bersalin nanti blh pakai kasut yg cantik2.. hihii...

skrg tgh mngandung ni just pakai kasut yg selesa utk bawak perut je... ekkeek

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!