Caption??

11:52:00 AM 15 Comments A+ a-






Inilah hakikat di terima bila jadi seorang ibu. Takde istilah privasi. Semua angkut sekali masuk bilik air. kadang kadang terkejar kejar nak lepaskan hajat.

Hakimi pun gitu lah. Sekarang lagi la nak mandi dengan mama. Kalau tinggal sekali pun, dia ketuk pintu bilik air tu suh buka pastu masuk sekali..haihh!

Sabar jelah kan. apa-apa pun i love being a mom!!


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
Mrs Velentine
AUTHOR
6/03/2015 11:59 AM delete

hahaha...sama lah..hihi pernah alami kes ni..terpaksa bawa masuk tandas jg..kalau masal kena dukung mimi kalau tak dia melalak

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
6/03/2015 12:04 PM delete

kan...huhu..
kalau zahraa..emi masuk tandas je memang tak boleh nak tutup pintu..asal dia nampak je dah ok..hihi

Reply
avatar
eima
AUTHOR
6/03/2015 12:08 PM delete

Perkara normal......tp aurat kena la jaga....
Tambah klu yg br boleh merangkak berwalker setahun lbh mmg kena angkut....risau lahai time kite dok dlm bilik air tah ape die buat kat luar...klu dah 2 thn tu dah cerdik idak le ai bw

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
6/03/2015 12:21 PM delete

haha..tau xpe, biasa sy akan tinggalkan si mikail tu kat luar, masuk toilet senyap2..sekali, kepala dia terjongol kat pintu toilet, terkezut titew..haha

Reply
avatar
6/03/2015 12:24 PM delete

xde dh istilah privasi kalau dah ada anak2 kan..hihih..

Reply
avatar
6/03/2015 12:32 PM delete

Betul tu..saya pon pernah mengalami masa Danish kecil..Nak melepass hajat pon tak boleh duk menangiss depan pintu toilet..nak masak pon sambil berdukung..tetapi loni dah besar dah cerdik semua tu dah takda..tinggal kenangan..pahit dan manis dapat anak manja..kikiki

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
6/03/2015 12:41 PM delete

hihihi. tak menang tangan dibuatnya kan :)

Reply
avatar
6/03/2015 12:47 PM delete

nak main air sbnr nyer tu kan jijah ;-)

Reply
avatar
SalinaJohari
AUTHOR
6/03/2015 1:55 PM delete

yup...setuju sangat..sangat....kerja seorang insan bergelar wanita..isteri dan ibu tak akan pernah habis selagi ada denyutan nadi dan jantung berdegup..

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
6/03/2015 3:09 PM delete

me too T.T semua ibu2 mesti alami benda ni

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
6/03/2015 10:23 PM delete

Huhuhuhu...teringat time tinggal di KK dulu. macam ni yg saya alami dgn Ali.bila teringat balik memang nk tergelak

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
6/04/2015 10:08 AM delete

Same mcm kak eMMe, twin dulu besar2 kimi mmg angkut skali masuk bilik air tapi time basuh kain, dowang main air, kalo time nak terkucil sgt... dan la tutup pintu, biar je dowang dok ketuk2 pintu.. hehehe..

Reply
avatar
6/04/2015 6:50 PM delete

perkara biasa bagi seorang ibu...lawak tapi inilah hakikatnya :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
6/05/2015 12:06 AM delete

Hihi memang gitu.. Ros tengok kakak-kakak Ros pun sama je..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/05/2015 9:38 PM delete

hihihi
samaa dgn rania
mandi mmg mndi bsama pon.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!