Giveaway Duit Raya Dari BBL

8:08:00 PM 10 Comments A+ a-


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
Nurul Faiz
AUTHOR
6/27/2015 9:47 AM delete

good luck jijah :)

Reply
avatar
6/28/2015 2:08 PM delete

Salam Ramadhan,
terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

Dah update senarai peserta giveaway,
boleh rujuk entri ini ya
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya cash
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/persiapan-hari-raya-bersama-lazada.html

Reply
avatar
6/29/2015 10:56 AM delete

harap2 dpt laa duit raya tu kan utk hakimi ;-)

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
6/30/2015 1:24 PM delete

good luck jiejah :)

Reply
avatar
7/10/2015 5:30 AM delete

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
KasihShadz
AUTHOR
7/11/2015 9:32 AM delete

Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Reply
avatar
7/20/2015 3:54 PM delete

Selamat hari raya..

BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!