7 Eleven November Special RM1 Deals!!

2:27:00 PM 14 Comments A+ a-


Start 12 malam tadi.. promosi 7 Eleven RM 1 untuk barangan terpilih!



RM 1 punya pasal! borong habis-habis... memang berbaloi baloi!




Paling berbaloi air botol lipton lemon ais tu dan kotex.. kalau biasa RM 2.00++.



Pagi ni suruh ayah pergi 7 Eleven lagi, beberapa air botol teh lemon ais, air kotak VICO, maggi cup dan keropok Master Potato dia rembat! bijakk ayah.. hahahaha :p

Cepat selagi stok masih ada..!!


Posted via Blogaway


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
Maria Firdz
AUTHOR
11/10/2015 9:06 AM delete

Jarang pergi 7 Eleven...thanks sharing..

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
11/10/2015 10:03 AM delete

amboi... buat stok nampak....hahaha.

Reply
avatar
11/10/2015 2:34 PM delete

@Maria Firdz memandangkan dah murah sgt memang p beli la! hehee

Reply
avatar
11/10/2015 2:34 PM delete

@Sya Nadia buat stok banyak2.. boleh makan bila2 je! heee

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
11/10/2015 4:01 PM delete

sabah ada join x ek promosi ni?

Reply
avatar
nini
AUTHOR
11/10/2015 5:34 PM delete

Kite p abis dah aih kakkkk

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
11/10/2015 5:35 PM delete

tq sharing
sabtu lepas dgr citer 7E buat promosi air slupppeeee...
kena pergi ni...7E dekat je

Reply
avatar
11/10/2015 6:32 PM delete

@CaHaYaHaTi ada jijah terbaca sabah sarawak langkawi tak termasuk la ina

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
11/10/2015 8:55 PM delete

yes! esok aida nak gi 7e seremban2 tu.
kat sebelah opis :)

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
11/10/2015 9:51 PM delete

kotex tu yg menarik perhatian!! nak g serbu gak lah nanti.. hehehe..

Reply
avatar
Amy Jung
AUTHOR
11/11/2015 12:10 PM delete

but I'm not in malaysia ='(
i want slurpee promotion

Reply
avatar
11/12/2015 11:04 AM delete

mmg best tp hati2 jgn lupa check expired date ya ;-)

Reply
avatar
11/14/2015 1:24 AM delete

wah dah borong dulu jijah..

Reply
avatar
sya mimie
AUTHOR
12/15/2015 12:34 PM delete

Dpt juga info tntng ni. Tp x pegi borong pun. Hihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!