Bengkel "Root Cause Analysis"

8:00:00 AM 23 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


jijah bersiaran secara langsung awal-awal pagi ni secepat yang boleh.
emm hari ni jijah akan mengikuti
Bengkel "Root Cause Analysis" Peringkat Negeri N9

bengkel ni selama 3 hari
bermula 11- 13 julai 2011
8.00pagi-petang.



nampak gaya je selama 3 hari ni agak kurang lah jijah nak belogpecut dengan kalian semua. maaf ye sangat-sangat. tugas sebagai seorang nurse amat diperlukan bahkan oncall selama 24 jam sekali pon. huhu


jijah tak pasti apa tu Root Cause Analysis.. hehe first time kan nak pergi bengkel cmni. hehe almaklumlah baru mula dalam pekerjaan. seluruh hospital dalam n9 juga akan turut serta. memang jijah akan busy la ni.


balik rumah pon mungkin dah penat. malam nak rest then pagi nak kena pergi balik. tu sebab jijah tak suka betol keje opis hour 8-5pm. terasa macam lambatnya masa berlalu. dah tu dengar ceramah pasti membosankan dan mengantok. grrr!!


ok siap-siap nak bergerak dah. tata...

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

23 insan comel komen

Write insan comel komen
aDieyZa
AUTHOR
7/11/2011 8:44 AM delete

selamat berkursus dear.. kalau ngantuk time ceramah tu, tido jer.. tp jgn sampai berdengkur lak.. hihihi.. gurau jer..nnti ada masa jgn lupa singgah blog akk yer..

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
7/11/2011 9:01 AM delete

Cik Misi kita ini bertugas kat N9 Ker..
Kah..kah..kah... celah-celah tu selit gambar misi yang tak bersalah plak...

Reply
avatar
7/11/2011 10:50 AM delete

selamat menjalankan bertugas ..:D

Reply
avatar
zures
AUTHOR
7/11/2011 10:56 AM delete

Selamat pagi misi...

Reply
avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
7/11/2011 1:48 PM delete

semoga semua berjalan lancar =)

Reply
avatar
apik pehe
AUTHOR
7/11/2011 4:37 PM delete

hehehe..selamat ber kursus yer jijah

Reply
avatar
saiazuan
AUTHOR
7/11/2011 6:22 PM delete

bengkel pe ni? tuk nurse2 ek?

atwr #4 on release
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Reply
avatar
cik bulan
AUTHOR
7/11/2011 6:57 PM delete

amboi2..muka cik jijah bersewi2..;D..bagi tips..hahaha

Reply
avatar
pamie
AUTHOR
7/11/2011 8:20 PM delete

good luck cha! selamat masuk ke alam pekerjaan :)

Reply
avatar
ZouL
AUTHOR
7/11/2011 9:01 PM delete

eh2.jijah ni nurse rupanya hehe.sama macam mak ZouL la ek..mak ZouL "Kakak" aka Sister hahaha.ZouL tak tau eja mcm mana.selalu dgr kt hosptal diorang pnggil mcm tu la lebih kurang.

Entri baru ZouL: Instanet - Mobile Prepaid Broadband Baru !!

Reply
avatar
7/11/2011 9:23 PM delete

slmt brkursus yer dear..

p/s: hakhak,dh start rndu ni..ngeh3.

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
7/11/2011 9:51 PM delete

biase la keje gov :)

Reply
avatar
7/11/2011 9:55 PM delete

okey jijahhh..fokus k
ngan begkel tuuu...
blog pecut bog pecut jugakk..
jgn lupe break kat blog ak..
hahahaha =p

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
7/11/2011 11:50 PM delete

selamat berkursus kak :)

ala klu ngntuk time ceramah tidur je .. tak biasa lak .haha :D

Reply
avatar
Cik Wani
AUTHOR
7/12/2011 12:40 AM delete

hye,blogwlking here..

btw jom komen link entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
7/12/2011 2:47 AM delete

cik jijah nurse eh?
baru ku tau..
patut keje shift..hehe

Reply
avatar
7/12/2011 8:54 AM delete

wahhhh cik jijah nk g n9 eh.semoga selamat berkusus =)

Reply
avatar
7/12/2011 4:22 PM delete

selamat berkurssu cik mici

Reply
avatar
ashikin
AUTHOR
7/12/2011 6:15 PM delete

hi jom join RedMattopStyle 1st Giveaway =)

http://redmattopstyle.blogspot.com

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/12/2011 6:53 PM delete

@adieyza;hehe takut nak tdoo la kak

@wuming; haah keje kat n9. sje je letak gmbar tu. alala :P

@fee hafeezah; mekasih dear!

@hamzah; hai hamzah. hehe

@zures; selamat ptg zures..hehe (ketika bls komen ni time ptg)

@fathiah; Insyallah..nak sijil je. haha

@apik pehe; maceh!

@saiazuan; tuk nurse je..o paramedik..ngee~~

@cik bulan; kahkahkah~ mane nmpk.. muka msam mencuka je tu. alala :P

@pamie;aik sejak bila jijah btukar nama cha ni. hahaha

@zoul;haah sister. ketua kepada nurse..hehe

@nuyui; mekasih..

@terbelog; tu la pasal. kursus mmg byk pon..huhu

@farid;haha dah break tergolek kat sana pon. hahhaa

@alif haris; takut kena pggl jwb soalan je...haha

@cik wani; balas komen here. hehe :p

@wanie; haah la yunk..misi jijah ni..ngee~~

@rara; haha mmg jijah dah keje kat n9 pon sis..

@shawn; mekasih..

@ashikin; ok beres!

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
7/12/2011 9:52 PM delete

hahaha .. aduyai tu yg tak boleh nk tido tu ~

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
7/13/2011 12:12 AM delete

wahh..bakal nurse nih hehe ^_^

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!