RM7.2 juta Baju Persalinan Perkahwinan Memey!!

12:00:00 AM 18 Comments A+ a-





Memey Suhaiza akan memakai gaun bertatah mutiara lengkap dengan set barang kemas dan kasut yang bernilai RM7.2juta pada majlis persandingannya dengan Norman Hakim di Crowne Plaza Mutiara 28 September nanti.


Memey 23 tahun akan memakai dua persalinan iaitu setiap satu bernilai RM500,000 tajaan Rafflesia untuk majlis persandingan dan acara memotong kek.


Memey juga mengenakan dua set barang kemas bernilai RM2.8juta setiap satu merangkumi anting-anting,gelang tangan,cincin dan tiara.


Memey beruntung kerana dapat mengenakan dua pasang kasut rekaan khass Prof Datuk Jimmy Choo bertatah mutiara yang di anggarkan bernilai RM300,000 sepasang.


Mereka bakal bernikah pada 24 september ini di Felda Tenggaroh Selatan 1 Kota Tinggi Johor.




No komen lah Persandingan mereka sebagai Wedding of the year. dah rezeki dia. huhu


p/s kawen sponsor. jijah pon nak! lalala. 
buat kak abby abadi semoga tabah menghadapi dugaan hidup. InsyaAllah ada cahaya kebahagiaan buatnya nanti..Amin





sumber: utusan malaysia

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
siti hasanah
AUTHOR
7/24/2011 12:36 PM delete

mak aih..mahal 2..hehe.. tape..kak, nati kawen mintak sponsor rmi2.hehe :)

Reply
avatar
Nonie
AUTHOR
7/24/2011 1:39 PM delete

wah!!!mahal gler...

xtercapai akalku :)

Reply
avatar
TYNTHA LANA
AUTHOR
7/24/2011 2:01 PM delete

ni mesti jijh nengok kt tv9 tu eh? Aloh..tak tau nk sbt pa jijh..kawinnya buln 9, ujung bln 9.. tapi dah gembar gembur..bermegah pun ada..

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
7/24/2011 4:32 PM delete

ish, membazir je..
sedekat duit tu kat orang susah pun bagus..

Reply
avatar
yanyan
AUTHOR
7/24/2011 6:13 PM delete

hamboiii melampau betul dowh!
tak suka memey, boleh tak? haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/24/2011 6:44 PM delete

@siti hasanah; boleh2...ala sponsor je pon..kahkahkah

@nonie; tahu xpe...nafkah pon tak abis bayar..emm

@tyntha lana; mmg bermegah pon kan..emm blagak!

@wanie; tu la pasal.. xbaik nak megah2 ni..

@yanyan; tak suka jugak!! boleh2..hehe

Reply
avatar
pamie
AUTHOR
7/24/2011 7:57 PM delete

kesian kat kak abby..dorang ni dah la kene tangkap basah,lepas tu kahwin megah2 pulak..ops,terlebih sudah..kekeke..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/24/2011 8:08 PM delete

@pamie; tah...hehe ngade2 lebih..grrr!!

Reply
avatar
ZouL
AUTHOR
7/24/2011 9:34 PM delete

ade masu kdalam paper diorang guna rm12 juta utk kawin je..giler ah...

Reply
avatar
7/24/2011 10:54 PM delete

x suka diorg ni, ngarot...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/25/2011 8:01 AM delete

@zoul; gila lah...hish...nak blagak betol!!

@caliph; tak suka jugak!! kesian abby abadi!

Reply
avatar
sarah mohamad
AUTHOR
7/25/2011 9:13 AM delete

artis artis. entah la. hehe :D

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
7/25/2011 10:20 AM delete

Perkahwinan yang dibuat gilang gemilang bukan penjamin bahawa pasangan itu akan kekal bersama selamanya...Ini bukan nak kata pada siapa-siapa.. Cuma untuk kita renungi bersama saja.

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
7/25/2011 11:48 AM delete

stakat sponsor boleh la..kalo norman tak termmpu agaknya..dasat giler memey!

Reply
avatar
7/25/2011 3:25 PM delete

ee tak suka tak suka..gila banyak la duit membazir hanya untuk majlis kawen dorang..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/26/2011 9:38 AM delete

bestnya bila ramai org nk sponsor..

Reply
avatar
khairul
AUTHOR
7/29/2011 2:13 PM delete

memey x sedar diri,mengatal ngan laki org.dlu nafikan,kata x da apa2 ngan norman..buat malu la.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/29/2011 10:20 PM delete

@sarah mohamad; emm doakan saja..hehe


@wuming; yup...selamat beramal


@shidaR; ala...nak publisiti murahan je tu


@liyana shamsudin;tah..org tu nak pulak sponsor...buat rugi jer..


@khairul;haha betul tu..last2 dia lah punca perceraian norman n abby..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!