Roster Kejam!!

1:00:00 PM 9 Comments A+ a-


Assalamualaikum kalian..


lamanya jijah tinggalkan blog tanpa berupdate. eemm 2-3 hari ni jijah penat sangat. takde mood nak belogpecut dengan kalian semua.


lepas jijah keje malam hari tu. jijah kena pergi kursus 3 hari kan. kursus Root Cause Analysis. memang jijah takde berehat langsung.


semalam, last hari ke3 jijah pergi kursus bermula hari isnin lalu. kursus 8am-5pm. then jijah pulak kena naik malam lagi keje 9pm-7am pagi tadi. ni jijah baru bangun sebab jijah kena keje lagi 2pm-9pm.


Ya Allah penatnya.. jijah dapat tido 5 jam je tadi lepas keje malam. ni pulak nak siap-siap pergi keje petang pulak. jijah dah mintak tolong orang lain nak cuti. semua ade hal pulak. sedih kan.


abis nak buat camner lagi. tugas sebagai misi. huhuhu




maaf yer. kalau pas 9 malam karang jijah masih terdaya, jijah belogpecut dengan kalian yer. baca entry n komen entry kalian laju2. tapi kalau tak berkesempatan jijah mintak maaf sangat-sangat.


terima kasih jugak datang jenguk jijah walaupon jijah takde. huhu  BE dah takde. trafik pon dah jatuh terjunam lagi lah takde mood jugak nak blogging...


roster kejam!! langsung takde cuti buat jijah. emm -_-



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
7/14/2011 1:24 PM delete

gud luck jija..
bengang la BE kdg2 ade kdg2 tak de ntah ape2 kn

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
7/14/2011 1:38 PM delete

kejam sungguh roster .. !

tape kak .. nnt free blogpecut la laju2 eh ^^ hehe

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
7/14/2011 2:16 PM delete

mane dia
mane dia..
si roster tu
meh sini org babap haha

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
7/14/2011 4:15 PM delete

Memang kadang-kadang kita rasa malas nak buka Blog nii... sekadar melawat kawan-kawan saja...

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
7/14/2011 4:45 PM delete

nasib baik rooster..kalau roaster boleh makan dah...hehe

tapi biasa le pekerjaan mcm cik zizah ni memrlukan banyak pengorbanan...selamat bertugas!!!

Reply
avatar
miszatie
AUTHOR
7/14/2011 6:59 PM delete

x berkesempatan x pe..hr2 len masih ade :D..huhu

Reply
avatar
ZouL
AUTHOR
7/15/2011 10:36 PM delete

aik.abeh keje malam takan tak cuti kot?kene kerje petang lak tu..jijah mntak OT je lah..mane leh mcm tu..komplain2..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/15/2011 11:59 PM delete

@terbelog; hehe mcm la berani. haha


@wuming; tu la melawat kawan2 smbil balas jejak kan..


@khairil; mekasih. mmg pon.. tugas sbg misi mmg kena bersedia bila2 ms..huhu


@zoul; huhu tah la. hosp jijah xde OT lah. kena keje je lah. penat oo.. dpt tdoo 5 jam je..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/16/2011 12:04 AM delete

@misszatie; haah yunl.ade masa lagi kan..huhu trafik jatuh!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!