Pendrive Card! Jom Tempah design sendiri!

5:00:00 PM 17 Comments A+ a-


Hai hai..


berminat tak dengan pendrive yang berupa kadkredit ni. macam gambar kat bawah ni..




sekarang, blog Kedai Pen Drive Unik tengah mengadakan promosi untuk tempahan design korang sendiri.
Tempahan ni di buka sehingga 28 july 2011 ni. masih ada beberapa hari je lagi.
kalau lambat melepas la korang. ngeh ngeh ngeh...

2GB design sendiri harga RM32 dan
4GB design sendiri harga RM40
boleh hadiah untuk buah hati atau kawan2 sebagai hari lahir atau sebagainya.



jijah dah order 2 pendrive card unik ni.
jijah pilih 2gb je RM32 untuk 2 keping sebab 1 nak bagi encik navy. hehe


design depan jijah letak gambar ni.


ni pulak design belakang. 

amacam?? mantopp tak? muahahaa ^^

jijah letak title

**Happy Ever After Since 2002**
**we love each other so much**

so total RM64 dengan pos ekspress percuma.. weeee~~

jijah khas kan pendrive ni untuk koleksi gambar2 kami. ngeeee -_-



tak mudah patah,
jangan risau ada warantty untuk chip tu selama setahun.


siapa nak jugak..boleh pergi ke Kedai Pen Drive Unik ni. dan LIKE FB mereka Pen Drive Unik

hasilnya nanti korang leh letak pendrive berupa kad kredit ni dalam purse.
senang nak bawak kemane-mana dan tak tertinggal punya. hehe





so mari buat tempahan beramai-ramai yer.


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
..cik gugu..
AUTHOR
7/23/2011 5:15 PM delete

cantek..! nk jugak lah.

Reply
avatar
7/23/2011 5:32 PM delete

TQ ya Jijah :) tolong promote. hehehe

Reply
avatar
7/23/2011 5:57 PM delete

pendrive oh pendrive

comel jep pendive

:)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
7/23/2011 6:56 PM delete

jiejah...mcm berminat lah...nak juga!!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/23/2011 7:18 PM delete

@cik gugu; mmg cantek!! tempah la yunk..ade ms g..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/23/2011 7:18 PM delete

@tasseri enterprise; hehe sesama.. no hal lah...ngee ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/23/2011 7:19 PM delete

@ini belog saya cinta hati saya;
pendrive gaga pendrive..jom tempah..wee~~

Reply
avatar
Siti Safiyyah
AUTHOR
7/23/2011 7:19 PM delete

ehem. ss dah ada satu. hehe. eh rapatnye berdiri sebelah encik navy tu. ehem2 :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/23/2011 7:20 PM delete

@shida'R; nak ke? tempah jugak yer..design pilih la gambar shida yg cun2..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/23/2011 7:25 PM delete

@siti safiyyah; alamak!! kantoi...agaga yey ss dah beli!!!

Reply
avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
7/23/2011 9:39 PM delete

wahh ramai bebeno dah ada benda neh. jeles =D

Reply
avatar
HaFizaH aYu
AUTHOR
7/23/2011 11:54 PM delete

menarik!!nk tmpah ngan kdr segera hehe

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
7/24/2011 12:32 AM delete

ok juga pendrive mcm ni...nanti nak order satu...

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
7/24/2011 2:14 AM delete

fuiyoo ..
menarik !! style r .. hehe
boleh la tempah ni hehe^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/24/2011 7:49 AM delete

@fathiah; jeles tempah la my dear. ahakkk :P

@kiter samer; adik. buka link kedai pen drive unik tu.terus ke order form...

@hafizah ayu; cepat2...sementara stok msh ade..hehe

@khairil; nanti tu sebelum 28 july tau! haha

@alif haris; mmg style! jom tempah...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/26/2011 9:40 AM delete

mmg mantoplah gambar jijah.. hihii

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!