Pendrive Card! Jom Tempah design sendiri!

by - 5:00:00 PM


Hai hai..


berminat tak dengan pendrive yang berupa kadkredit ni. macam gambar kat bawah ni..




sekarang, blog Kedai Pen Drive Unik tengah mengadakan promosi untuk tempahan design korang sendiri.
Tempahan ni di buka sehingga 28 july 2011 ni. masih ada beberapa hari je lagi.
kalau lambat melepas la korang. ngeh ngeh ngeh...

2GB design sendiri harga RM32 dan
4GB design sendiri harga RM40
boleh hadiah untuk buah hati atau kawan2 sebagai hari lahir atau sebagainya.



jijah dah order 2 pendrive card unik ni.
jijah pilih 2gb je RM32 untuk 2 keping sebab 1 nak bagi encik navy. hehe


design depan jijah letak gambar ni.


ni pulak design belakang. 

amacam?? mantopp tak? muahahaa ^^

jijah letak title

**Happy Ever After Since 2002**
**we love each other so much**

so total RM64 dengan pos ekspress percuma.. weeee~~

jijah khas kan pendrive ni untuk koleksi gambar2 kami. ngeeee -_-



tak mudah patah,
jangan risau ada warantty untuk chip tu selama setahun.


siapa nak jugak..boleh pergi ke Kedai Pen Drive Unik ni. dan LIKE FB mereka Pen Drive Unik

hasilnya nanti korang leh letak pendrive berupa kad kredit ni dalam purse.
senang nak bawak kemane-mana dan tak tertinggal punya. hehe





so mari buat tempahan beramai-ramai yer.


You May Also Like

17 insan comel komen

  1. TQ ya Jijah :) tolong promote. hehehe

    ReplyDelete
  2. jiejah...mcm berminat lah...nak juga!!!

    ReplyDelete
  3. @cik gugu; mmg cantek!! tempah la yunk..ade ms g..hehe

    ReplyDelete
  4. @tasseri enterprise; hehe sesama.. no hal lah...ngee ^^

    ReplyDelete
  5. @ini belog saya cinta hati saya;
    pendrive gaga pendrive..jom tempah..wee~~

    ReplyDelete
  6. ehem. ss dah ada satu. hehe. eh rapatnye berdiri sebelah encik navy tu. ehem2 :p

    ReplyDelete
  7. @shida'R; nak ke? tempah jugak yer..design pilih la gambar shida yg cun2..hehe

    ReplyDelete
  8. @siti safiyyah; alamak!! kantoi...agaga yey ss dah beli!!!

    ReplyDelete
  9. wahh ramai bebeno dah ada benda neh. jeles =D

    ReplyDelete
  10. menarik!!nk tmpah ngan kdr segera hehe

    ReplyDelete
  11. ok juga pendrive mcm ni...nanti nak order satu...

    ReplyDelete
  12. fuiyoo ..
    menarik !! style r .. hehe
    boleh la tempah ni hehe^^

    ReplyDelete
  13. @fathiah; jeles tempah la my dear. ahakkk :P

    @kiter samer; adik. buka link kedai pen drive unik tu.terus ke order form...

    @hafizah ayu; cepat2...sementara stok msh ade..hehe

    @khairil; nanti tu sebelum 28 july tau! haha

    @alif haris; mmg style! jom tempah...

    ReplyDelete
  14. mmg mantoplah gambar jijah.. hihii

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!