Bila Anak Mengamuk

8:30:00 AM 17 Comments A+ a-


Bila anak meragam,
kadang kala hilang sabar juga kan.
ini boleh kita praktikkan untuk mengatasinya..inshaaAllah


















All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
QasehnyaRania
AUTHOR
7/31/2015 9:20 AM delete

nice sharing
tenkiu jijah
sikit hari lagi pasti akan ada momen begini..
kena bersiap sedia mental dan fizikal

Reply
avatar
Rizziela
AUTHOR
7/31/2015 9:20 AM delete

Memang agak mencabar nak handle kalaul mengamuk..tp akan cuba sedaya upaya utk beri yg terbaik

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
7/31/2015 11:36 AM delete

Terima kasih sebab share jijah. Sejak ada Aaisyah, Ammar selalu tentrum.

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
7/31/2015 11:40 AM delete

terima kasih share info yang sangat berguna ni. :)

Reply
avatar
saye niza
AUTHOR
7/31/2015 11:44 AM delete

ada suatu ketika masa mengndung, rasa nak marah sgt dgn anak buah, berumur 1year and half, then sy terus masuk bilik ignore utk mngelakkan sy mlepaskn geram huhu

Reply
avatar
suhaila Johar
AUTHOR
8/01/2015 7:57 AM delete

mmg perlu banyak sgt bersabar besarkan anak ni..mcm2 ragam nk tgu bsr

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
8/02/2015 12:50 AM delete

Ilmu baru utk hari ni. Thanx Jijah

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
8/03/2015 4:53 PM delete

insyaallah, sama-samalah kita praktik..

Reply
avatar
8/04/2015 3:03 PM delete

amalkan cara yang betul begini. :)

Reply
avatar
aryan azra
AUTHOR
8/05/2015 10:51 AM delete

info yg bagus...akak pun kadang2 meroyan je dengan perangai anak2

Reply
avatar
Nora Karim
AUTHOR
8/06/2015 2:15 AM delete

Nice sharing... peringatan/persediaan utk ibu bapa...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/07/2015 7:25 PM delete

kene guna psiko & kita jugak kene belajar kawal marah kan

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
8/12/2015 1:37 PM delete

da nama nyer anak kecil kan, wajib la mengamuk.
anak-anak aida takutkan ayah diorang.
kurang la mengamuk di khalayak ramai :)
but ada jugak.
anyway, tq for sharing jijah :)

Reply
avatar
8/17/2015 10:37 PM delete

Good sharing. Ada kala ank mengamuk kt tmpt awam, mak ayah buat x tau je. Menonong je. Ank yg mengamuk td trs dia n kejar parents mrk ;)

Reply
avatar
SM79
AUTHOR
9/07/2015 11:00 AM delete

assalam
nice blog...

saya blogwalking.. jom sgah ke rumah saya pula..

http://myhealthylifestyle4u.blogspot.my/

http://suemuim79.blogspot.my/

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!