Persiapan Raya 2015

2:30:00 PM 9 Comments A+ a-


Bagaimana persiapan raya korang tahun 2015 ni??

Alhamdulillah baju raya kami sekeluarga dah settle..tema royal blue! beli sepasang di Uptown Senawang.. baju jalan hakimi cukuplah dua pasang seluar jeans dan kemeja, untuk mama dan papa cukuplah sepasang baju raya tu..lain-lain pakai baju lama.. yang penting persiapan si kacak tu..ekeke :p

Baju sudah.. 
bab kasut anaksoleh ni pula jenuh mencari sebab jari jemari kembang sangat! last-last dapat la ala-ala crog jenama Adidas..satu lagi kasut sarung saiz 27! harap-harap selesa dengan dia..mama punya biasalah jenama Verns di hati..weee~~ :)




kasi mama melaram raya tahun ni..hakimi papa yang pegang/dukung.. mama memang tak larat dah.. perut makin membesar -_-"

haaaa bab biskut raya memang sah daku tak buat! ini ayah beli dah siap je.. yang daku beli kerepek,kekacang raya..sebab tahu kerepek,kekacang ni lebih laku dari biskut raya... mihmihmih




duit raya dah siap tukar RM1 dan RM5 untuk anak-anak sedara..dan anakanak yang datang beraya rumah ayah dapat lah nanti..hehehe

so... kita tunggu je raya nanti macam maner.. harap-harap meriah la.. kebetulan tahun ni dapat cuti raya lagi! yeyyy!!

eh! bagaimana persiapan korang pula..jom share!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
saye niza
AUTHOR
7/14/2015 2:40 PM delete

sy tinggal satu barang je tak capat lg hihi...selamat hari raya! :D

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
7/14/2015 2:45 PM delete

comel kasut tuuuu..:) selamat hari raya....:)

Reply
avatar
ninie
AUTHOR
7/14/2015 3:09 PM delete

kita sama lah, royal blue jugak! =) hehehe

Reply
avatar
mOoN IzzaN
AUTHOR
7/14/2015 3:16 PM delete

lawa kasut jijah.. heeeeee

Reply
avatar
Iza Fiza
AUTHOR
7/14/2015 5:15 PM delete

kita shawal takde lagi.huwaaaaa...dah la esok keje lagi.

Reply
avatar
Eka Tikah
AUTHOR
7/14/2015 5:55 PM delete

kite tak tukar duit rm1 lagi ><

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
7/14/2015 10:19 PM delete

jijah.. dh bape bulan? seronoknya.. lama xkomen kt page jijah.. heee

Reply
avatar
7/24/2015 3:00 PM delete

Alhamdulillah cukup persiapan raya tahun ni :)

Reply
avatar
8/17/2015 10:58 PM delete

Org pompuan dan kasut raya mmg xbleh d pisahkn ;)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!