Maybank Yippie-i Untuk Anak

12:00:00 PM 22 Comments A+ a-


Duit raya hakimi untuk tahun ni kira banyak juga. Alhamdulillah..  cukup la untuk buka akaun simpanan Maybank Yippie ni.

nak buka buku akaun Maybank Yippie ni minima deposit RM250 untuk dapat tabung harimau..

untuk buka buku akaun Maybank Yippie ni perlu bawa:

1. Mykad (asal dan salinan)
2. Mykid dan Sijil kelahiran (asal dan salinan)
3. Borang di isi di bank nanti

Alhamdulillah hakimi dah ada akaun Maybank Yippie Islamic! maka dapat lah tabung duit syiling patung harimau ni.

lepas ni senang nak deposit duit guna buku dan mesin ATM..



Lengkap sudah akaun simpanan untuk anaksoleh hakimi iaitu Tabung  Haji, SSPN dan  Maybank Yippie! 

semoga zulhakimizaim rajin menabung dan dimurahkan rezeki untuk buat simpanan duit dalam akaun-akaun bank ni. Amin..

SSPN akan  di update next entry! stay tuned tauu~~


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
Hamelia Hamid
AUTHOR
7/29/2015 12:04 PM delete

wah tahniah hakimi...comel jugak tabung tu ye

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
7/29/2015 12:21 PM delete

bestnye dapat patong rimau.. mesti smangat kimi menabung... akak pun nak buka akaun bank utk anak2 la...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/29/2015 12:25 PM delete

kami masuk kat asb je ne duit budak2 tu

Reply
avatar
cheq da
AUTHOR
7/29/2015 12:59 PM delete

Cantiknya tabung...boleh ni menyimpan utk anak

Reply
avatar
MG schmidt
AUTHOR
7/29/2015 1:02 PM delete

Lama xdgr maybank yippie ni
Ingt dh tukar nama lain
Bgus tu mnbung utk anak2 :)

Reply
avatar
7/29/2015 2:02 PM delete

wahh..bgus mama kimi.. dh ada lg akaun lain..

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
7/29/2015 2:43 PM delete

ok jijah cpt buat en3 pasal sspn.. kita nk tau gak.. sspn ni skali dgn ptptn ke mcm ne? ada baca tp mcm xfhm.. hukhuk.. sbb ina amik ptptn & ms tu xde lg sspn..

Reply
avatar
shah
AUTHOR
7/29/2015 4:49 PM delete

mudah2 an duit tu tak kena sebat... kekekeke

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
7/30/2015 9:51 AM delete

menarik nak buka juga la sbb dpt tabung
sbb hari tu msa buka th tabung dh kehabisan stok.
rania blm ada tabung.nnti sng nak ajar rania masukkan syiling..

thanks jijah berkongsi

Reply
avatar
7/30/2015 2:12 PM delete

Alhamdulillah..persiapan awal yang baik untuk masa depan anak soleh Hakimi ni :)

Reply
avatar
7/30/2015 3:33 PM delete

uh macam tu, boleh la plan buka akaun Maybank untuk adik. Oh btw tahniah sebab menang Giveaway Duit Raya Dari BBL.

Sila emailkan detail berikut ya
Nama :
Nama Bank :
No akaun bank :
Url blog :

hantar email ke bandunglaici@yahoo.com untuk BBL transfter duit raya.

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
8/02/2015 12:52 AM delete

Wahhh bagusnya.. Nanti Hakimi rajin rajin menabung yer

Reply
avatar
aryan azra
AUTHOR
8/05/2015 10:53 AM delete

comel tabung harimau tu...banyaklah simpanan hakimi,alhamdulillah

Reply
avatar
Nora Karim
AUTHOR
8/06/2015 2:17 AM delete

Anak2 saya pun dah ada yippie n tabung haji... menarik juga nak tahu pasal sspn.. heheheh

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/07/2015 7:26 PM delete

mcm best je dapat tabung... anak2 akak ada tabung haji je

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
8/12/2015 1:40 PM delete

sama la kita jijah.
ada TH, sspn & maybank.
but aida isi yg dua tu aje, maybank standby kan aje.
takde duit pun :)

Reply
avatar
8/17/2015 10:39 PM delete

Langkah bijak utk ms dpn ank2..

Reply
avatar
12/20/2015 6:21 PM delete

KAWAII JA!!!!!sya ada 3.2 beri kat anak rkan skerja tpi ptung tu dbuat mcam ptung barbie

Reply
avatar
12/20/2015 6:23 PM delete

KAWAII JA!!!!!!!!!!!!!! Sya ada3. 2 dberi kat ank rkan tpi mcam ptung barbie dibuat nye =u=' tpi still comel

Reply
avatar
12/20/2015 6:26 PM delete

Comel nye.......sya ada 3.2 beri kat anak rkan tpi =u=' djarikan barbie

Reply
avatar
12/20/2015 6:26 PM delete

Comel nye.......sya ada 3.2 beri kat anak rkan tpi =u=' djarikan barbie

Reply
avatar
12/20/2015 6:28 PM delete

COMEL NYE KAWAII NYE. =v=

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!