Home Progress: Table Top Kitchen Cabinet Part 1

8:00:00 AM 12 Comments A+ a-


Payah betul bila kunci dah dapat tapi rumah takde elektrik lagi.. 
terbantut semua-semua kerja wiring, grill dan kabinet nak buat..huuu

15.4.2016
Dorang baru sempat buat rangka table top.. nak potong tiles tapi takde elektrik pula. takde la dorang datang buat kerja.. * nangess* biasalah melayu.. emm bila tah nak siap..




oh ya...daku buat L-shape with counter bar..



20.4.2016
Dah nampak rupa table top sikit dengan sinki dan dapur gas



teringin sangat nak counter bar.. nampak cantik je...malam boleh lepak kat sini sambil minum kopi di temani lampu romantik..kikiki





harap-harap impian menjadi kenyataan lah.. huhuhu
next Grill...
stay tuned!





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
aryan azra
AUTHOR
4/21/2016 8:03 AM delete

wan bestnyer..bilalah rumah akak nak siap nih

Reply
avatar
4/21/2016 9:05 AM delete

insyaallah.! hihihi aina pun suka tgk counter bar area ni. Mmg jd port mengkopi n lepaking la. Smga urusan jijah di permudah kan =)

Reply
avatar
4/21/2016 10:31 AM delete

inshaaALLAH jd kenyataan tu jijah..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
4/21/2016 11:50 AM delete

suka warna hijautu.sejuk mata memndng
tp suka design yg merah tu

Reply
avatar
eima
AUTHOR
4/21/2016 11:53 AM delete

TAHNIAH ,... LMBT LA NK PASANG GRILL YE DAK ... TAK DE ELEKTRIK TAK LEH NK WELDING BAGAIKAN ....

Reply
avatar
4/22/2016 11:07 AM delete

Assalamualaikum & Salam Jumaat Cik Azizah,

Saya tengok progress rumah Cik Azizah rasa nak nanges sebab cantik dan best dapat decor rumah sendiri.. Rumah saya terbiar tak dapat decor2 sebab berhijrah makan gaji di negeri orang.. Tunggu balik negeri sendiri ntah bila... berhuhuhu lah sampai ke sudah ler jawabnya..

Reply
avatar
5/14/2016 5:30 AM delete

menarik semua idea ni jijah..

Reply
avatar
Insan Mulia
AUTHOR
5/17/2016 8:12 AM delete

bak kata pepatah ada harga ada rupa,lagi mahal lagi cantik....tak begitu???

Reply
avatar
5/17/2016 12:33 PM delete

nak buat macam ni jugak

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!