IG Baru Zahwa_Shoppe!

5:00:00 PM 6 Comments A+ a-



Daku baru buka 1 acc instagram yang baru untuk bisness. Nasib baik la instagram boleh buat banyak acc kan.. senang sikit nak link.





Memandangkan daku sendiri dalam kerjaya jururawat ni jadi amat mudah daku buka instagram bisness Butik @Zahwa_shoppe untuk jual item item jururawat seperti gunting, yoyo tag kad nama, pentorch, tudung jururawat dll 
ehh bukan bahagian medical pun boleh item macam stoking,poket calculator, pita pengukur, tali card holder, card holder dll

Jadi kalau tak keberatan jemput follow instagram @Zahwa_shoppe ye mana tahu berkenan..

Terima kasih ^___^

Pagezahwashoppe

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
Syira Lokman
AUTHOR
4/22/2016 7:20 PM delete

hyeee..salam jumaat :D akhirnya dapat juga Syira Lokman blogwalking sekejappp ! saja jenjalan tengok entry baru tuan blog and nak doakan supaya berjaya dunia akhirat ye :) tulis yg baik2 oke ^_^

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
4/22/2016 10:56 PM delete

alhamdulillah
good luck jijah

Reply
avatar
eima
AUTHOR
4/25/2016 12:18 PM delete

wahhh jual brgan jururawat ... boleh selit shaklee sekali kot kan

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
4/27/2016 12:04 PM delete

wah jijah :)
semoga sukses ekk.

Reply
avatar
5/14/2016 5:29 AM delete

dah follow dah walaupun bukan nurse..boleh cuci mata takpun promote pada nurse lain :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!