Monday, April 4, 2016

Tropika Baby Herbal Cream


Masa nur zahwa admit hari tu sebab batuk.. ramai suggestkan KRIM HERBA TROPIKA ni.. serius daku tak tahu kewujudan krim ni sebelum ni sebab dari abg hakimi lagi pakaikan minyak ANUGERAH je 

Rupa-rupanya memang bagus krim ni tak melekit, tak berminyak..baru pun wangi..



KRIM HERBA TROPIKA DIPERBUAT DARI :
🎯campuran Halia
🎯Minyak Kelapa Dara
🎯Minyak Kayu Putih
🎯Herba2 Tropika

KELEBIHANNYA MERAWAT & MENCEGAH :
➡ Batuk & Selsema
➡ Kahak / Nafas Berbunyi / Lelah
➡ Hidung Tersumbat
➡ Kembung Perut Bayi

Krim tidak panas sesuai sangat digunakan dari bayi seusia 1hari hingga dewasa. 100% organik, bebas bahan kimia & steroid.

Hari-hari sapukan nur zahwa dengan Tropika Baby Herbal Cream ni kat dada, belakang, tapak kaki serta perut 3@4 kali sehari sampai terkentut kentut macam bunyi bom..kihkihkih

Alhamdulillah nur zahwa sangat serasi krim ni.. ^__^
daku tak jual tapi korang boleh beli mana-mana online shop.. ini pun hadiah dari hamba Allah untuk nur zahwa...terima kasih kak :)



6 comments:

  1. ank buah guna ni ... bgs katenye

    ReplyDelete
  2. bagus krim ni jijah ..kawan mv jual dan pakai

    ReplyDelete
  3. X pernah guna..tp ramai member kata best
    tunggu nex baby..insyaAllah

    ReplyDelete
  4. Ada dengar pasal herbal tropika ni, tapi dah biasa pakai kan minyak anugerah kan. Lepas ni boleh cuba lah Kak Jijah. Anak saya dah setahun lebih, masih pakaikan lagi minyak anugerah. Kena beli lahhh. Hehe ! Thanks info Kak. ♥

    p/s : Nak cakap sangat, kenapa comel sangat Zahwa. Gewammmm nyer acik ain tengok awak. ;) Nak gomol rase. Hehe.

    ReplyDelete
  5. 1st time tgk zahwa...comellllll

    ReplyDelete
  6. fiza ada jual juga..tapi xpernah guna lah kan.hihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!