Header Percuma dari Myung Dae dah siap!

8:45:00 PM 10 Comments A+ a-



hai..hai kalian :D

dalam entry ini jijah ade join contest yang di buat
oleh Myungdae
Header Percuma tu!

tapi yang bertuah cuma 10 orang terawal jer..

tapi sekarang header itu telah siap di buat oleh
pada hari ni!
dan telah dipostkan dalam blognya!

wah..wah...excited nak tengok hasil ciptaan dari Myungdae!
walaupon free...
tetap beliau buat cantik gitu!




ni buat daku sayang lebih kat blog Myungdae ni!
[opssssssss sayang blog ya]
hahaahah


ada lagi 9 orang Myungdae dah siapkan..
semua cantik2 sangat
so pergi lah terjah!
lau berminat Myung pon leh buatkan..
PM jer beliau ok...

dan sekarang jijah gunakan header myungdae untuk blog Cik Nur Azizah ni!

~Terima Kasih Myungdae~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
cikida
AUTHOR
2/16/2011 8:50 PM delete

canteknyeee...jeles2 !! huuuuu ~

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
2/16/2011 8:50 PM delete

eh...cantek3...
siyez....camyek gila header tuh...

ok jijah, boleh tukar header skang..hehe:D

Reply
avatar
Myung Dae
AUTHOR
2/16/2011 8:54 PM delete

Waaa !! Thanks for the appreciate . Ni yang sayang jgk blog kamu . ( Blog Kamu ) HAHAHAHAHA =)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/16/2011 8:58 PM delete

@cikida~ orang buatkan..hehehe jijah tak pandai buat!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/16/2011 8:59 PM delete

@ayung~ hahaha nak tukar jap lagi..hahaha nak tgk sesuai dengan template tak..hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/16/2011 9:00 PM delete

@myungdae~ hahahaa meniru ayat orang! hahaah sebbek syg blog...

Reply
avatar
Myung Dae
AUTHOR
2/16/2011 9:11 PM delete

HAH !! Tulah . Nasib baik blog . HUHU

Reply
avatar
Faa Niza
AUTHOR
2/17/2011 4:51 PM delete

cantik header kott !
Datang dari blog myung ni. ;p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/17/2011 6:14 PM delete

thanks faa niza~ myung yg buatkan..hehe

Reply
avatar
ann
AUTHOR
2/24/2011 11:21 PM delete

cumil2..pink jugee! hehehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!