Friday, February 4, 2011

Malam penuh kejiwangan


hei..hei..kalian :)


Siapa minat dengan lagu-lagu rock 90an??angkat kaki...muahahaha
Apa??? kalian tidak layan menyanyikan lagu-lagu jiwang karat??
Sudah-sudahlah kalian... janganlah kalian cube bermuka-muka konon dalam playlist dengar lagu metal,hip hop padahal bila sampai pergi karoke lagu yang dipilih semuanya bab tangkap sayu...
betulkan..jangan tipu!! berdosa tau!!hahaha

Walaupun muka ganas tapi sekali sekala pasti kalian terasa hendak mengusik kalbu dengan menyanyikan pop rock 90an bukan..
oh lupa nak bagitahu kalian! daku salah seorang pengemar rock 90an ok!!..owah..tangkap leleh wei!! cayalah!

oke! stop!! mulalah tu nak cakap daku minah jiwang! oh do i care?? ngeeeee

Pilihan Pertama:
kalau daku pergi karoke mestilah lagu jiwang! confirm!! dan pastinya lagu Hentian ini dari XPDC..



lagu Hentian Ini lagu favourite kami yang selalu dendangkan masa tidoo...hehee

Pilihan Kedua:
lagu dari kumpulan arrow iaitu Haruskan kita berpisah



Haruskah kita berpisah selalu daku nyanyikan apabila diri dilanda kekecewaan..biasalah tak semua hubungan akan sentiasa baik bukan..dan apabila daku nyanyikan lagu ni dalam keadaan sedih pasti airmata daku akan menitis! sayu teramat-amat..

Pilihan ketiga:
Ukays-Kekasihku Di Menara pasti kalian akan suka jugak kan..dan pastinya kalian jugak pernah menyanyikan lagu ini...lagi lagu favourite daku dan akan menitiskan airmata jugak jika daku terlalu melayankan perasaan mendengar lagu ini ditambah pulak jika hati sedang di landa kekecewaan....




ok chop!!!
banyak lagi nak citer..
tapi
malam ni kita layan 3 lagu jiwang ni je dulu k..
dengan lirik lagu yang pilu memilukan pasti kesemuanya
mambuatkan kalian menitiskan airmata sekiranya kalian benar-benar merasai perasaan kekecewaan itu! dan
sesungguhnya kumpulan rock 90an ini paling best sekali untuk didengar!


suke?? like heartbeat ni jugak!


4 comments:

  1. ada bakat jd penyampai radio..bakat terpendam ekh

    ReplyDelete
  2. malu nya...huhuhu

    nak jadi penyampai radio tak kesampaianya...sebab pemalu! tak pandai nk berinteraksi.....hehehhee

    ReplyDelete
  3. pengsan tgk bnyk sgt lgu jiwang..zzz

    ReplyDelete
  4. @nazrul~ alaaa baru 3 ni....malam kang letak 3 lagi lagu jiwang yer...hehehe layan.....

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!