My hubby dengan Jamal Abdillah!

1:30:00 PM 8 Comments A+ a-


Assalamualaikum kalian :)


Siapa tak kenal dengan Jamal Abdillah??
hahahaha....tipu lah tak kenal!
Suara jantan tu wei.....mahal untuk dibeli tu[wakakaka]

Jamal Abdillah tetap hebat! vokal nya tiada tandingan!


lagu yang daku suka sangat pada Jamal Abdillah ni lagu Sandarkan Pada Kenangan dalam cerita Azura..duet dengan Ogy.. oooh yer lagu Sandarkan Pada Kenangan ni jugak mengingatkan daku dan hubby masa zaman cinta monyet sekolah menengah kami berdua!! bayangkan lah masa masih bersekolah tulis surat cinta..dan dalam surat tu ada lirik hubby bagi


["kenangan manis kau dan aku
takkan terluput
duri ranjau dalam bercinta lumrah dunia"]

sweetnya saat itu..dan sehingga kini daku simpan kesemua surat-surat cinta kami berdua..mungkin 1 hari nanti akan daku tunjukkan pada kalian semua...Mungkin....Insyallah :D



sila jangan jeles apabila my hubby bergambar dengan artis kegemarannya! nak-nak kami menjiwai kebanyakan lagu dari Jamal Abdillah ini..fuhyoo memang mantap lah suara Jamal ni..ooh my hubby pemalu sikit lau nak bergambar dengan orang popular...daku tersangat la paham! hahaha time ni hubby kata Jamal Abdillah datang kem dia buat persembahan..kat TLDM Kota Kinabalu..


p/s: tak mungkin ada lagi yang dapat menandingi kehebatan Jamal Abdillah!
tapi daku lebih sayang orang yang di sebelah Jamal Abdillah tu!!
my hubby the one and only!!


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
2/09/2011 1:42 PM delete

wah..lamanya bercinta..may allah bless ur rltionship yerr..:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/09/2011 1:50 PM delete

alhamdulilah lama nak 9tahun dah...

Mekasih dear....Insyallah allah merahmati hubungan ini...

muah...syg kamu!

Reply
avatar
2/09/2011 3:17 PM delete

saye pun penah amik gambar dgn jamal..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/09/2011 4:14 PM delete

hehehe yeker ziema...
die sporting tak?

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
8/24/2011 6:14 AM delete

nak sainn...

kat dada.. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/24/2011 7:54 AM delete

terbelog: haha nape kat dada pulak. kahkahkah

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/30/2013 8:33 AM delete

syoknya dpt jumpa live
suami ciksu pon suka ngn jamal ni :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!