Thursday, February 24, 2011

berehat sebentar asigment lum siap!


Pengaruh Diari Sahabat Blogger membako bako!
tu lah pengaruh citer hantu kak limah terlebih sangat!
dah tu,
sibuk-sibuk melayan adik2 di group Diari Sahabat Blogger ni
terlupa pulak daku ada asigment yang harus dibuat.
asigment ni perlu dibuat menggunakan power point!
sebab ini untuk presentation!

out jap!

nak buat power point tajuk
dia punya teori dah buat dah dan da siap dipostkan dalam blog ni pun
cuma nak buat power point dan print je lom buat lagi!
hehehe

tunggu sat na...
berehat sebentar bersama kek secret recipe tu..

jap g nak sambung membako kat DSB :D


2 comments:

  1. wiii..grup2 cam gi-tu best kan?? haha

    ReplyDelete
  2. @nazrul~ best sngt2...dorang sume peramah n happy2 sume...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!