Nuffnang Under Maintenace??

7:46:00 PM 12 Comments A+ a-






ha...macamner dengan abg nuffnang korang? semuanya baik-baik je ke. hari ni tak tahu lah kenapa meroyan sangat abg nuffnang dengan jijah. bila buka kat analytic tu yang VIEWS dan UNIQUE jam 12:00-17:00 hilang tah kemana. tiba-tiba je terus trafik pada jam 18:00. biar betul nuffnang ni UV time tu tak ada. 







pastu bila buka EARNINGS. kot kot nak tengok la kalau ada BE tersepit ke kan. hahahaha tapi cis hampeh langsung tak leh buka. ni atas tu ha di paparnya. "THIS PAGE IS UNDER MAINTENANCE"


emm korang punya jadi jugak tak? ke jijah sorang je yang kena mane lah tahu kot-kot jijah ada curang gan abg nuffnang. hohohoho


eh positif positif mungkin abg nuffnang tengah upgrade website dorang kot. ke mungkin tanda nak bagi BE baru. kahkahkahkah~~


ok tata. sebagai infomation dalam belog ni pon. harap-harap nuffnang jijah kembali sihat. ok bai bai!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
Cik Wanyy
AUTHOR
9/13/2011 8:06 PM delete

sy pon kena mcm nie jugak

Reply
avatar
Arol Mubin
AUTHOR
9/13/2011 8:09 PM delete

Cik Jijah jangan risau, sebab Nuffnang Arol pun macam tue jugak. Tak boleh check earnings. -,-"

Entri terbaru - PANAS : Nenek Tua Suka Main ***** ???

Reply
avatar
9/13/2011 8:09 PM delete

ptg td tgk elok lg..skg je kot tu..

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
9/13/2011 8:14 PM delete

tgh dlm baikpulih la tu..

Reply
avatar
Puteri Kasih
AUTHOR
9/13/2011 8:20 PM delete

nuff sis pun sama ...huhuhu

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/13/2011 8:24 PM delete

sm la.. nuff akak pun jd camtu jugak..

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
9/13/2011 8:51 PM delete

tak gune nuff lah yang.tak suke ade iklan dlm blog.keh3

Reply
avatar
9/13/2011 9:01 PM delete

dah under maintenance pulak ye..abg nuff tengah renovate untuk rumah lagi besar ni..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
9/13/2011 11:07 PM delete

cik wanyy:
sama lah..


arol mubin:
wah ade geng..ingatkan jijah je kena.


nuyui:
haah tadi pagi sampai petang ok je.


arulchelsea:
bape banyak kali dah baikpulih. huhuhu


puterikasih:
nasib bukan jijah je kena. sebbaik.


intanberlian:
sama la jugak..


miss A:
hehehe bagusnya..ngeee~~


azhafizah:
yelah sejak2 maju n berkembang ni..renovate kasi besaaaaaaaarrr punyer! wakaka :P

Reply
avatar
9/13/2011 11:58 PM delete

pagi td ada problem.. database error, huh...

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
9/14/2011 1:01 AM delete

shida pun sama tadi huhu :)

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
9/14/2011 7:39 AM delete

alamek, sama la...ayung punya dorg tulis database error...pehal ntah..

pelik2...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!