Sitt Al-Wuzara Maki Hina Agong

1:38:00 PM 13 Comments A+ a-



Kalau sebelum ini Jakim tidak ada kuasa untuk menangkap Sitt wuzara kerana menghina Islam, sekarang pihak mana pula yang mempunyai kuasa untuk menahan Sitt WuzArang ni kerana telah menghina Agong?



Tak kan nak bagi PGK yang lakukan kerja menyerbu si Sitt WuzArang ni? Entahlah, bila Islam, Allah dan Nabi Muhammad dah dihina dengan pelbagai, tiada sebarang tindakan pun diambil, kini Agong pula dihina, mungkin JAKIM tiada langsung kuasa.

Kalau telah didedahkan, bukti pun telah di ‘release’, kenapa tiada sebarang tangkapan dan tindakan?




Sejak bila pula JAKIM tiada kuasa terhadap penghina Islam dan golongan Murtadin? bagi mereka penghinaan terhadap Islam ni bukan di bawah bidang kuasa JAKIM! 


sumber: fuhsantai.com


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
ArulchelseA
AUTHOR
9/11/2011 1:45 PM delete

jakim tunggu pembangkang hina islam baru bleh ambil tindakan..mungkin org tu bukn org pembangkang kot.. kih kih

Reply
avatar
Roti Telur
AUTHOR
9/11/2011 1:54 PM delete

semakin naik lemak ni..huhu..

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
9/11/2011 1:58 PM delete

huhu..macam2 kan..bile dah ade bukti pon susah gak nak cekup minah ni..nak bace pun tak sanggup ayat2 die yg menghina agama islam ni..

Reply
avatar
9/11/2011 3:34 PM delete

smoga Allah berikan laknat kpd org yang menghina nabi dan agamaku ...masyaallah ....

Reply
avatar
harrazdani
AUTHOR
9/11/2011 4:56 PM delete

takder plak ramai2 keluar buat repot polis...mana perkasa ni dan lain2 yang mendakwa mereka adalah pejuang melayu dan islam.

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
9/11/2011 5:17 PM delete

makin emlampau la dia..kate2 dah terlalu jauh..jgn nnt kerna mulut bdn binasa..huh!

Reply
avatar
salwaismail
AUTHOR
9/11/2011 5:38 PM delete

biadapnya! sakit hati!

Reply
avatar
Namee Roslan
AUTHOR
9/11/2011 6:15 PM delete

pelik gila. macam mana lah boleh jd smpai mcm tu. em takde rasa takut sgt. plak tu banyak plak masa dia nk update blog n twitter dia. nampak dia benci sgt pd agama dia. sedih org macam ni. btw follow sini. good read..terus folllow.

Reply
avatar
Jasman
AUTHOR
9/11/2011 6:32 PM delete

semoga dia mendapat pengajaran yg setimpal...jgn dilayan org mcm tu...

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
9/11/2011 6:55 PM delete

adus..tak sanggup nak hayati ayat2 dia..melampau

Reply
avatar
9/11/2011 7:58 PM delete

Malas dh nak campur ... pasal kita yg sungguh2 tapi pihak yg sepatutnya ambik tindakan hilang entah ke mana ..

Reply
avatar
amranaiman
AUTHOR
9/11/2011 8:25 PM delete

gilo kurng didikan agama dak nih. :(

Reply
avatar
teha
AUTHOR
9/12/2011 12:23 AM delete

ish2 ~ mak cik nie xabes2 nk buat masalah !

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!