Tuesday, September 13, 2011

Watermark Free Dah Siap dari Incredible Design


hai kalian..


jijah ni kan rajin belogpecut ke mana hala tuju-tuju rindu  tujuan mengikut shoutbox jijah tu. masa tengah belogpecut jijah ada pergi satu blog ni ha. ada tempahan untuk macam-macam design. tapi bukan nak citer itu sebenarnya. masa tengah masuk blog tu. jijah ada isi satu form dekat blog tu. from tu untuk pemberian watermark percuma.


ni ha form tersebut.



korang nak jugak tak?
sila klik----> Incredible Design


so korang perlu isi NAMA,EMAIL,dan LINK BLOG korang tu. dan nanti pihak Incredible Design akan email korang dan 


nah! inilah hasilnya watermark free tu. hehehe






sweet je kan. semua sama je watermark free ni. yang beza url blog je. hahahaha tapi takpe. benda free kan untung lah. 


terima kasih banyak-banyak kepada Incredible Design atas watermark free ni. suka betol pink! ngeee >_<




p/s: ada sesiapa lagi nak bagi jijah watermark free tak? muahaha ^^

10 comments:

  1. sy pon pernah isi form tu..tp dorg tak kasi lg, nk cek email la hehe

    ReplyDelete
  2. syieda pun br je isi form pagi tadi...
    lau same ^_^ xpela..
    blogger 1 Malayia ^_^

    ReplyDelete
  3. woh...blh cuba ni...free je kan

    ReplyDelete
  4. sutera kasih:
    cek la yunk...jijah cek baru ada ni..hehe


    syieda joy:
    yup sama pon apa salahnya..tak rugi pon..


    azam:
    free je pon...xrugi..hehe

    ReplyDelete
  5. comel kan. fariza pun dh dpt smlm. suka

    ReplyDelete
  6. hehee.cute je watermark tu...

    ReplyDelete
  7. Chomelnyaaaaaa ! Jelessss ! :D

    ReplyDelete
  8. wah cun la.. nak jugak lah..kih kih kih

    ReplyDelete
  9. hehe..betul tuh..
    suma sama jer watermark tuh...yg beza url belog jer kan...:)

    ReplyDelete
  10. fariza:
    dpt jugak yer...bestnya..


    cunndaa:
    design die simple n cute je..


    belog MTT:
    alahai..nnt MTT mohon la free tu..biar kita sama je. hehe


    arulchelsea:
    p blog tu dan isi form..ngeee


    ayung:
    blogger 1 Malaysia..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!