CPUV Pertama 2014 Visa Travel Happy

4:57:00 PM 11 Comments A+ a-


Alahai... baru muncul CPUV untuk tahun 2014 untuk blog kudus ni...
lately encik nuffnang macam kedekut je nak bagi iklan kan..
opsss ampunnn encik nuffnang! termengata pulak...hehe



earning baru nak naik RM1..
tapi takpe lah.. sikit-sikit lama lama jadi banyak nanti..
mudah-mudahan earning ni mampu bertahan lebih lama dan punyai earning yang banyak! hahaha
sila lah rajin mengupdatekan entry  yer puan jijah oi! kohkohkoh




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
2/19/2014 5:05 PM delete

Oklah tu at least ada iklan..teruskan update yea jijah

Reply
avatar
cik kiera
AUTHOR
2/19/2014 5:20 PM delete

Tahniah sis... Ramai juga dapat cpuv bulan nih.. Hohoh.. Semoga murah rezeki :)

Reply
avatar
2/19/2014 5:35 PM delete

Seronoknya dpt cpuv..tahniah =)

Reply
avatar
2/19/2014 5:45 PM delete

alhamdulillah rezeki

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
2/19/2014 9:49 PM delete

err..duit tu naik sbb kita rajin update blog ke jijah?? sya xfhm la..

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
2/19/2014 11:54 PM delete

kan2..nuff dh mcm kedek sikit..opss!hehe

Reply
avatar
2/20/2014 5:08 PM delete

hehehe..termengata ek..kann.baru nak bagi CPUV..huhu..apepun tahniah!

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
2/20/2014 5:24 PM delete

Semoga dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah buat kak jijah sekeluarga. ^_^ Akak, nak tnya. Nak click iklan kat blog yang mana satu ? Confuse

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/20/2014 6:43 PM delete

tahniah.
be yg sama juga dpt pon tarikh yg sama
smga btahan lama la kan.hihi

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/24/2014 1:45 PM delete

Xpe2x..lame2x jd bukit punye... :) tahniah jijah...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/27/2014 10:56 AM delete

tahniah jijah.. akak pun dpt gak yg ni :_)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!