The Motherhood Experience

8:00:00 AM 14 Comments A+ a-


Mommies siapa setuju ??



sejak ada anak ni kehidupan totally berubah!
kadang-kadang tak sempat mandi, masak dan makan..
walaupon penat melayan anak soleh zulhakimizaim tapi enjoy sangat!




no matter what i love!
i enjoy to be motherhood... ^___^




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
mOoN
AUTHOR
2/05/2014 8:08 AM delete

hehehe...best kan..penat2 pun but anak owez make our day kan.. :)

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
2/05/2014 8:38 AM delete

mmg pun...semua benda kena buat secara express..mmg express rakyat dah skrg...hehehe

Reply
avatar
cik atie
AUTHOR
2/05/2014 10:36 AM delete

lawak plak tengok gambar kartun tu... Harap2 nanti bila sampai masa tu, atie pon boleh lalui, n enjoy the moment... hihi

Reply
avatar
mama ila
AUTHOR
2/05/2014 10:45 AM delete

hehehe..betul3...walau penat macam mana pun..tapi tetap awesome!!!

Reply
avatar
2/05/2014 11:09 AM delete

cane penat pon, tetap akan tersenyum jugak akhirnya..hhee

Reply
avatar
Fieda Redzuan
AUTHOR
2/05/2014 11:35 AM delete

hahaha.. memang tu lawak giler! pernah nampak orang post sebelum ni. dah gelak dah.. kali ni gelak lagi tengok kat post jijah pulak :p

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
2/05/2014 12:04 PM delete

btol... lain perasaannya.. kalo dah berstatus ibu ni kan..kan.. sayang sgt kat anak2 kita... Moga Allah sentiasa merahmatinya...

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
2/05/2014 12:06 PM delete

Tak pa penat janji dapat lihat anak yg membesar bagai juara....

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/05/2014 12:09 PM delete

Ahaaa...penat mana pon happy jgk kan ;)

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
2/05/2014 1:06 PM delete

Tak sabar nak rasa apa yang Jijah rasa bila jadi motherhood!

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
2/05/2014 3:16 PM delete

Ibu sanggup berkorban demi anak-anaknya. Tapi bila seorang ibu disakiti disebabkan anaknya. Allahhuakbar, bergoncang arasy Allah. Moga kita semua dapat menjadi ibu yang baik dan anak yang soleh dan solehah :') I love my mom <3

Reply
avatar
2/05/2014 4:53 PM delete

ade jugaklah pengalaman menjaga anak² buah dulu..huhu..jadi wanita kena multitasking dan bersabar :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/06/2014 6:04 PM delete

senyum tak perlu kata apa apa. hihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!