Nombor Akaun Cimb Sudah Berubah 10 Digit

4:00:00 PM 11 Comments A+ a-


Baru-baru ni kan cimb tengah upgrade sistem..
konon kata duit yang ada kat cimb kena transfer ke akaun lain dulu...
takut duit hilang...
Syukur cimb dah boleh guna sekarang...



jadi sekarang no akaun cimb sudah bertukar ke 10 digit berbanding 12-14 digit sebelum ni..
tapi no akaun lama masih boleh detect lagi :)

sesiapa yang ada cimbclicks boleh cek kat 'my account'. akan keluarlah nombor baru korang tu... macam jijah ada letak nombor akaun suami sebagai nombor akaun favourite pun automatik bertukar jadi 10 digit. jadi dari sini lah jijah save nombor akaun jijah dan suami ^___^  kalau takde kena lah korang pergi kat mesin atm.. hehe

harap-harap sistem cimb lepas ni lebih cepat loading senang mama jijah nak beli barang online laju2..muahahaha :p



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Rose Azadir
AUTHOR
2/04/2014 5:17 PM delete

Thx for the info... Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/04/2014 5:40 PM delete

akak xda cimb :-)

Reply
avatar
2/04/2014 7:59 PM delete

kene update ni since dah berkuatkuasa yang baru kan

Reply
avatar
2/04/2014 7:59 PM delete

kene update ni since dah berkuatkuasa yang baru kan

Reply
avatar
hazwan hairy
AUTHOR
2/04/2014 9:37 PM delete

dah upgrade td risau juga mula2..haha

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
2/04/2014 10:48 PM delete

Baru jew nak ura2 bukak acc CIMB. Nice sharing sis.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/05/2014 12:08 PM delete

Akaun cimb aritu ada tbaca jgk....bg pendek dh skrg

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/05/2014 12:08 PM delete

Akaun cimb aritu ada tbaca jgk....bg pendek dh skrg

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
2/05/2014 3:21 PM delete

*buat muka blur* Ekekeke. Dekat rumah ni ibu, akak sebok dok cakap pasal cimb ni. Huhuhu

Reply
avatar
2/05/2014 5:33 PM delete

thanks for info ye jijah :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/06/2014 6:05 PM delete

thanks jijah share. tp ciksu xda cimb cliks

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!