Happy 4th Anniversary Cik Azizah's Blog!!

4:47:00 PM 20 Comments A+ a-


Ingat lagi tarikh tu 26 February 2010..
Pertama kali berblog dan entry pertama adalah Ziezah is a New Blogger
terdetik hati nak buat blog sebab nak kongsi cerita sendiri dengan semua orang.. hahaha :P
blog ni dah anggap sebagai diari.. 
apa yang berlaku dalam diri ini semua nak share dalam blog.. sebab itu dengan adanya blog.. setiap entry yang jijah share kat sini akan mengimbas kembali kisah silam jijah :)

teringat awal-awal berblog dulu jijah selalu share tentang mylovely a.k.a suami jijah sekarang :p kisah percintaan sejak zaman sekolah.. setiap kali keluar dating mesti share dalam blog.. seronok sangat! hahaha :P 
pastu beralih cerita kerjaya jijah, share tentang tips, petua, tips perkahwinan, tips kesihatan macam kat menu bar bawah header jijah tu..
bila nak kahwin share pasal persiapan perkahwinan, bila dah berumahtangga share alam rumahtangga jijah jarak jauh pula..
kemudian jijah share kisah mengandung sampai ke 9 bulan mengandung, kisah bersalin dan berpantang dan kini kisah anak pula. 
see... indah juga hidup ini.. semuanya teratur kan.. hahahaha :)

bila baca balik semua entry yang jijah kongsi ni tersenyum lebar je dan akan jadi kisah silam yang berharga... nanti bila hakimi atau adik-adik dia dah besar.. mereka boleh baca kisah mamanya dari zaman anak dara sehingga tua. dari dia dan adik2 dalam perut sampai la ke dewasa.. insyaAllah kalau mampu berblog lagi.. 

jadi jijah taknak semua kenangan tu hilang.. nak ingat sampai bila-bila. insyaAllah selagi ada masa terluang jijah akan terus berblog.. blogger tegar katakan...ngee~~

tak sangka dah 4tahun berblog.. dapat ramai kawan.. dapat banyak hadiah dari kawan-kawan.. walaupon hanya di alam maya tapi anda semua sangat mesra! terima kasih pada semua yang membaca.. terima kasih pada 4450 follower.. terima kasih pada yang tegar mengomen.. i love u all!!



Happy 4th Anniversary Cik Azizah's Blog!!







All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
Chic Na
AUTHOR
2/26/2014 8:09 AM delete

wahhh dah 4 tahun ye.. semua tu catatan hidup yg sgt berharga kan.. teruskan berblog.. happy blogging! :)

Reply
avatar
2/26/2014 9:10 AM delete

wah 4 thun dah.. slmt ulgthn buat blog jijah =)

Reply
avatar
2/26/2014 10:45 AM delete

wahhh dah 4thn eh?....

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
2/26/2014 10:51 AM delete

Dah 4 tahun tu Jijah...tahniah. Akak pon suka baca2 balik cerita2 lalu dalam blog...

Reply
avatar
sYiRa LoKMaN
AUTHOR
2/26/2014 12:52 PM delete

happy anniversarry..hehee

Reply
avatar
eima
AUTHOR
2/26/2014 2:37 PM delete

tahniah jijah ....
masih suka menulis wlupun dah agak alam kan ....ai suka baca blog jijah ..

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
2/26/2014 4:31 PM delete

happy anniversary hehehehe

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
2/26/2014 4:48 PM delete

alhamdulillah...panjang jodoh dengan blog kan.. :)

Reply
avatar
2/26/2014 4:48 PM delete

Happy 4th yearsary Blog jijah..happy dapat kenal jijah jugak..Keep on blogging! :)

Reply
avatar
cplud miera
AUTHOR
2/26/2014 5:17 PM delete

thniah dear jijah :)

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/26/2014 8:44 PM delete

Wahhh, dah 4 tahun. tahniahh mama kimi. teruskan berblogging ya.. :D

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/27/2014 10:52 AM delete

nanti blog ni gak jadi bacaan kimi n adik2 :-)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
2/27/2014 11:05 AM delete

dah 4 tahun?? wahh..tahniah jijah.. :)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
2/27/2014 11:05 AM delete

dah 4 tahun?? wahh..tahniah jijah.. :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/28/2014 8:26 PM delete

Moga lpas ni ada yg ke 5 ke 6 ke 6 dan seterusnya...hihihi ;)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/28/2014 8:26 PM delete

Moga lpas ni ada yg ke 5 ke 6 ke 6 dan seterusnya...hihihi ;)

Reply
avatar
2/28/2014 10:26 PM delete

Hppy annvrssary jijah's blog hehehe

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
3/01/2014 2:32 PM delete

Assalamualaikum sis, happy blog anniversary! keep blogging ya ~~~

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
3/04/2014 2:06 PM delete

happy anniversary untuk blog Jijah :) dah empat tahun yer :)

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
3/19/2014 2:17 AM delete

alhamdulillah jiejah :)
happy annvsry blog jiejah ke 4tahun tu satu jgka msa yg lma bg shida dlm dunia bloging :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!