Konflik Bajet Isi Rumah

4:30:00 PM 15 Comments A+ a-


Bukan senang nak bina rumahtangga... masing masing ada peranan sendiri...


betapa besarnya tanggungjawab suami yang perlu di pikul..



apa-apa pun dalam rumahtangga sepakat membawa berkat..
^___^







All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
mOoN
AUTHOR
2/18/2014 9:09 AM delete

terlalu banyak pengorbanan suami...rasa sebak tgk entry ni..nak nagis pun ada.. huhu...terima kasih suami..

Reply
avatar
Shark Kay
AUTHOR
2/18/2014 10:49 AM delete

lagi besar tanggungjawab suami isteri kalau dicampur :)
anak2 patut bersyukur.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
2/18/2014 11:16 AM delete

betol tu jijah.. isteri kena redha bantu suami yg sugguh2 berusaha utk keluarga.. sama2 redha & usaha.. baru rumahtangga berkat gitu hehe

Reply
avatar
asha k
AUTHOR
2/18/2014 11:23 AM delete

like like like.. mesyuarat mmg penting.. kalau dapat, tade ape pun yang disorokkan walaupun duit isteri, duit isteri supaya tak timbul prasangka..

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
2/18/2014 1:43 PM delete

Betul Jijah. apa2pun kena sepakat. bab belanjawan family ni kena ada tolak ansur & kerjasama. Kita pun kalau boleh taknak jadi isteri yang selalu bebankan suami.

Reply
avatar
2/18/2014 1:48 PM delete

kerjasama dan sepakat itu yg penting =)

Reply
avatar
Ryha Feyzal
AUTHOR
2/18/2014 1:51 PM delete

Hidup sekarang ni memang mencabar.
Semuanya perlukan duit.
Kalau yang ada anak yg dah bersekolah, lagilah perlu lebih banyak duit.

Reply
avatar
eima
AUTHOR
2/18/2014 3:21 PM delete

bila kita give and take semua jd mudah
perkongsian hidup bukan setakat di atas katil tp semuanye .... itu yg menjayakan sesuatu perkahwinan

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
2/18/2014 7:43 PM delete

ye..betul tu jijah..sepakat membawa berkat... :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/18/2014 9:40 PM delete

:) speechless. ...konflik itu pasti ada dlm bntuk ap skalipon.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/19/2014 9:58 AM delete

berat tugas suami sebenarnya kan.. kita sebagai isteri meringankan..

Reply
avatar
skuterlady
AUTHOR
2/19/2014 12:19 PM delete

yg penting ada sikap saling bertolak ansur dan tolong menolong...

mohon copy ke blog saya entry ni boleh ye cik jijah?

here my blog:

http://skuterlady.blogspot.com/

Reply
avatar
2/20/2014 5:09 PM delete

ye,sepakat membawa berkat..sikit dan banyak berkongsi bersama :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/20/2014 6:44 PM delete

ya betul tu. sama sama membantu. in shaa Allah

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
2/21/2014 5:15 PM delete

niat seorang isteri untuk bekerja adalah untuk membantu meringankan suami, makanya redha & ikhlaslah mengeluarkan duit gaji kita (kalau suami mampu tak yah la kan)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!