11 Bulan Sudah Anak Bujang Mama

9:12:00 PM 14 Comments A+ a-


Alhamdulillah 10hb lalu hakimi sudah 11bulan. Allah.. Allah Allah... semakin besar dah anak bujang mama dan papa ni :)

Dulu, masa hakimi kecil lagi mama nak hakimi cepat besar supaya mama boleh main2 dengan hakimi.. sekarang mama takut pula nak tengok hakimi membesar. setiap saat terakam memori indah mama dengan hakimi.. rindunyaa ke hakimi :'(

11 bulan ni hakimi sudah pandai berjalan walaupon tak tegap sangat. Alhamdulillah! dia semakin enjoy bila dapat jalan.. :) seronoknyaa mama tengok... hehe gigi maintain dua batang di bawah dan gigi taring baru nak tumbuh. dah pandai melambai dan tepuk tangan. paling penting pandai dah sebut mama dan papa.. yeyy!




hai la anak.. cepat sangat membesar.. bulan depan dah setahun. mama tak plan pun apa-apa untuk hakimi.. yelah... papa dah balik semenanjung.. keluarga semua di semenanjung.. tinggal mama dan hakimi serta harapkan pengasuh saja di sini.

moga Allah permudahkan urusan kita yer nak.. percepatkanlah urusan perpindahan mama ke semenanjung juga. Amin...



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
eamy milea
AUTHOR
8/12/2014 6:09 PM delete

amin..semoga urusan jijah sentiasa dipermudahkan.. :) kalau jijah perlukan ape2 bantuan, jangan malu2 bagtau..walaupun tak pernah jumpa jijah kat luar, tapi rasanya jijah ni seorang yang friendly... :)

Reply
avatar
shura shushi
AUTHOR
8/13/2014 8:40 AM delete

Hakimi dah berjalan, lepas ni penat nak mengejar pulakss

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
8/13/2014 8:54 AM delete

tahniah hakimi dah blh berjalan.. lps ni lari2 pulak ye..
hehe...

semoga hakimi jadi anak yg soleh..
dan semoga urusan jijah utk pindah ke semenanjung dipermudahkan..

Reply
avatar
Rizziela
AUTHOR
8/13/2014 9:07 AM delete

AMin..semoga membesar menjadi anak kebanggaan ibu dan ayah :D

Reply
avatar
8/13/2014 9:09 AM delete

aamiin

ololooloo mkin mbesar dgn sihat =)

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
8/13/2014 9:22 AM delete

cpt kimi boleh belajar berjalan...tahniah kimi..bulan dpn minta hadiah dr mama ok hehehe

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
8/13/2014 9:42 AM delete

moga urusan Jijah dipermudahkan..

Reply
avatar
Mrs Sweet
AUTHOR
8/13/2014 11:36 AM delete

Assalamualaikum...
Wahhh cepat btul Hakimi membesar..
rase cam baru je baca entry yg lepas2 tu, comel la hakimi..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
8/13/2014 3:58 PM delete

la kesiannye .... harap2 jijah dpt tukar secepat mungkin

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
8/15/2014 3:57 PM delete

rasa rendah je qimi ni..ikut mama dia kot ni...kecik je orgnye..hehehe...

Reply
avatar
8/21/2014 8:59 AM delete

seronok tengok perkembangan kimi

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
8/24/2014 1:22 PM delete

dah beaar hakimi...jd bujang dah

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
8/25/2014 12:23 AM delete

alhamdulillah..suka shida dgr perkembgan hakimi ank soleh ni :')

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!