Settle! Barang2 Dah Masuk Dalam Kontena

10:24:00 PM 25 Comments A+ a-


Alhamdulillah hari jumaat dan sabtu lepas settle sudah barang2 pindah masuk dalam lori dan kontena.
sedihnya bila tengok barang2 tu dah bawa balik semenanjung..
tapi puan isteri masih ada kat sabah lagi... sobsobsob -_-"


punya teliti di balut dengan kotak dan plastik wraping supaya tak pecah dan rosak. mana mana barang yang ada cermin siap buble wrap lagi. 

dalam masa sebulan sampai port klang dan seterusnya sampai pintu ke pintu rumah keluarga daku..
semoga barang barang ni selamat sampai semenanjung dalam keadaan baik dan selamat. inshaaAllah





tinggal la kosong rumah ni. yang tinggal barang-barang untuk daku dan hakimi. serta barang2 untuk memasak. senang nanti bila daku transfer balik semenanjung angkut semua barang2 ni masuk dalam kereta dan pos!

ya Allah semoga Engkau percepatkan lah urusan perpindahan daku ke semenanjung. Amin ya robbal alamin..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

25 insan comel komen

Write insan comel komen
Azwar Syuhada
AUTHOR
8/31/2014 9:15 PM delete

Semoga segala urusan dipermudahkan.. :)

Reply
avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
8/31/2014 9:15 PM delete

Semoga segala urusan dipermudahkan.. :)

Reply
avatar
Kiz MySelf
AUTHOR
9/01/2014 3:41 AM delete

semoga cepat kembali ke semenanjung jijah

Reply
avatar
ninie comey
AUTHOR
9/01/2014 7:51 AM delete

Bestnya jijah brg dah naik kontena..hubby sy pindah dari Labuan ke Pahang seblom posa aritu..tp sampai sekarang brg x leh nak bwk blk lg..tggal je dulu kat kuarters TUDM tu..huhu..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/01/2014 11:17 AM delete

alahai, mesti sayu je rasa hati bila mengemas tu :(

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
9/01/2014 12:34 PM delete

eh eh dah nampak la kerusi jati dia.. cantikk.. heheh...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/01/2014 12:59 PM delete

@ninie comey ninie pakai kontena askar ke..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/01/2014 1:00 PM delete

@Kiz MySelf Amin.. mudah2an cepat kembali ke semenanjung..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/01/2014 1:00 PM delete

@ros_reeza haah sedihnyaa.. sedih lagi bila suami yg pindah..sobsob

Reply
avatar
Adnil Linda
AUTHOR
9/01/2014 1:57 PM delete

kosong da umh...xpe cikJijah kn sng nk dpt transfer...

Reply
avatar
ninie comey
AUTHOR
9/01/2014 4:34 PM delete

@azizah :)

Yup jijah..pakai kontena..hubby call kat Labuan depa kata xdak bajet lg..so kna tggu dulu...ntah bile la nk dpt bwk blk..nk masuk kuarters sini tp brg xdak lg..yg ada cuma perabot askar yg sedia ada kat kuarters je..x pasal2 nk kna membeli serba ckit brg..tp ckit2 pon byk gak duit kuar..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/01/2014 6:39 PM delete

@CaHaYaHaTi hehehe kantoi.. terima kasih :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/01/2014 6:39 PM delete

@Adnil Linda senang pon makan masa 3-6bulan juga yunk..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/01/2014 6:41 PM delete

@ninie comey lama dah tu simpan brg ninie dlm kontena tu dlm bulan pose..kita pon nak guna brg2 gak..
husband jijah pakai kontena luar tp navy yg bg peruntukan tu la..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
9/02/2014 12:04 AM delete

semoga irisan pertukaran jijah dipermudahkan..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
9/02/2014 12:08 AM delete

urusan...typo plak

Reply
avatar
9/02/2014 1:25 PM delete

Semoga segalanya dipermudahkan..hakimi ada teman jijah kat sana takpe jijah..sikit hari dapatlah transfer balik semenanjung ye..mudah mudahan..aminnn

Reply
avatar
Adnil Linda
AUTHOR
9/02/2014 1:45 PM delete

cikJijah...3-6 bln ok lg...yg nie mkn tahun agaknye...huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/02/2014 2:15 PM delete

@Mimi Azirah Amin... terima kasih kak

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/02/2014 2:18 PM delete

@Azhafizah Md Nor mudah2an.. Amin.. menanti penuh sabar!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/02/2014 2:18 PM delete

@Adnil Linda kalau pkerjaan lain camtu la..kalau makan tahun seksa zahir batin..hehe

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
9/03/2014 2:08 PM delete

Lawa kerusi jati jijah..nanti jijah update la nli kat mane n berape harga..(kalau sudi la hehe)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/03/2014 2:16 PM delete

@eamy milea ok inshaAllah yer yunk :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
9/26/2014 1:19 PM delete

assalam jijah..
in shaa Allah smga dipermudahkan urusan posting ke semenanjung..
jaga diri k

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!