Dinner Chicken Chop With Papa :)

4:20:00 PM 10 Comments A+ a-


Bila encik suami/papa balik weekand pasti kami dinner sama2 kat luar.. bukan malas masak tetapi nak menghabiskan masa terluang berjalan2 dengan keluarga kecikku ni.. yela... kami kan berjumpa dua minggu/sebulan sekali tu pon weekand je.. sudah pasti bila weekand tu kami nikmati masa bersama. hakimi bila papa balik je baru dapat keluar jalan-jalan. kalau duduk dengan mama memang tak dapat lah... huuuu~~

Lama sudah tak makan chicken chop! last 2011 kat Jaya Jusco Seremban~~ serius memang teringin sangat-sangat. huhuhu
nasib kat One Borneo KK ada satu restoran chicken chop ni.. iaitu Pancake House
kebetulan encik suami balik weekand lalu dapat la makan sini..




chicken chop nya boleh la tahan sedap walaupun tak sesedap kat JJ. hahaha
belakang kira lah.. janji lepas mengidam.. perut kenyang!! Alhamdulillah huhuhuhu

macam mana la agaknya bila encik suami dah posting semenanjung minggu depan... mesti tak dapat jalan-jalan lagi cam gini...dan sudah pasti berbulan2 tak jumpa.. sobsob -_-" tabahkanlah hati ku ya Allah!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
PeRdU cINta
AUTHOR
8/23/2014 10:42 PM delete

Masa yang ada dimanfaatkan sebaiknya..alhamdulillah..

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
8/23/2014 11:48 PM delete

sedapnya tgk ciken cop tuuu... tap tap tap meleleh ayaq liuq... waaa minggu dpn je nk posting dh.. xlama dh tu...

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
8/24/2014 1:28 PM delete

akak pun suka chicken chop jijah...yg kat jj setemban best kan

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
8/24/2014 4:08 PM delete

sedapnya nampak dalam pic tu.. Ros pun kadang-kadang datang pula selera nak makan chicken chop, jenuh mencari. hihi..

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
8/25/2014 12:05 AM delete

comel betul hakimi..suka shida tgk dia jiejah ^_^

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
8/25/2014 8:21 AM delete

Wajib ... dinner kat luar hehehe.. amboi dah besar hakimi...

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
8/25/2014 8:55 AM delete

Nampak sedap tu jijah, tak pernah lagi singgah kedai tu. hehe. berape lah harga tu jijah

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/29/2014 2:06 PM delete

nmpak sedap la plak...

Reply
avatar
8/29/2014 4:24 PM delete

sedapnya chicken chop..baru je makan last week :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!