Mohon Masukkan Kembali Url www.ziezah.com/ Dalam Bloglist Anda

12:00:00 AM 17 Comments A+ a-


-sticky post-
entry baru di bawah


Sejak bertukar ke domain dot com rasa terkesan sedikit lebih-lebih lagi dalam bloglist.

itu memang daku perasan, sebab kalau daku post entry terbaru, link blog daku kat bloglist korang lambat update. jadi kepada rakan-rakan blogger yang ada masukkan blog daku dalam bloglist anda, mohon anda masukkan kembali url www.ziezah.com . sebab kalau guna url lama tu entri terbaru daku tak akan update di blog list anda. Terima kasih yer >____<

dashboard pon kadang-kadang bengong sikit. punya la lama dah update entry baru nak keluar kat dashboard. pastu bila update dua entry. entry pertama je yang keluar kat bloglist korang.. entry terbaru tidak.. kurang asam betul... huhuhuu

takpe.. bermula dari zero balik.
slow-slow la yer... terima kasih semua!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/10/2014 12:03 PM delete

ok, akak dah tukar :-)

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
8/10/2014 12:06 PM delete

Tahniah....dh tukar domain eh....

Reply
avatar
8/10/2014 6:39 PM delete

:) singgah petang di sini

Reply
avatar
adyna
AUTHOR
8/10/2014 10:19 PM delete

Ada pro n con gak domain ni kan , mcm saya myadyna.com hampir 3 thn jugak , rasa xnak guna domain sbb jarang update sejak keje kt pedalaman ni, tapi syg pulak dgn domain ni ...

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
8/11/2014 10:40 AM delete

eamy memang dah save domain baru jijah, baru ni terasa nak tukar nama blog, tapi tak reti pulak nak adjust dengan nuffnang. Ntah la tak pandai la nak godek2 lagi huhu..tak pe slow2 orang cakap baik ada dari tak de langsung kan?

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
8/12/2014 11:42 AM delete

jap, Ros semak balik.

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
8/13/2014 9:23 AM delete

zizah punya memg dh ada dlm bloglist akak..xberubah apa2 pun

Reply
avatar
8/13/2014 9:50 AM delete

selamat berbelog ya ...join segmen Pesona ya..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/19/2014 8:09 AM delete

Ooo..rasa kat ayut pon url lma kot..huhu..nnt ayut tukarkn..

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
8/19/2014 11:31 PM delete

ayu pun terkesan gak sjk tukar ni. huhuhu...

Reply
avatar
8/21/2014 9:03 AM delete

dah lama tukar sejak jijah bertukar domain :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!