Kerepek dan Kekacang Raya

by - 8:00:00 AM


Kalau rumah orang lain time raya penuh dengan berbagai biskut raya. Lain pula rumah daku.. kerepek kekacang memenuhi balang raya. hehe

Apa tak nya biskut raya ni tak laku di makan kecuali kalau biskut raya tu almond london,tart nenas itu memang habis. 
Hahaha setuju??

Kekacang kerepek raya ni order dari member wad.. dia beli dari kilang di KL..tu je dapat sponsor untuk keluarga..




Sambil borak2 sambil mengunyah tak perasan habis sebalang. Hehehe

Korang bagaimana pula? Suka biskut raya ke kekacang raya??



Posted via Blogaway

You May Also Like

13 insan comel komen

  1. betui mkn kerepek lagi sedap .... kuih raya tk minat... thn ni tak beli pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayah beli pun dua tiga bekas je..lain semua kekacang

      Delete
  2. dua2 yui bubuh t..hihi.. tmbh coklat juga.

    ReplyDelete
  3. sedapnya.kita suka yang kacang kaler hijau campur2 tuh.peveret tuh.

    ReplyDelete
  4. aida more to kuih raya kot.
    sebab anak2 dilarang sgt makan kekacang.
    elergik anak sulung.
    so semua dilarang :)
    kerepek pun thn ni aida order 1 aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe anak ada alahan mmg di larang la..nnt alergik lg susah

      Delete
  5. kemain byk koleksi kerepek dia

    ReplyDelete
  6. ibu ayah mesti beli kerepek atau kekacang utk jadikan salah satu kuih raya. hehe.

    ReplyDelete
  7. betul sebab tak semua biskut raya tu sedap dimakan...ramai yg suka makan kekacang gini coz tak muak

    ReplyDelete
  8. Fiza pun beli kerepek n kekacang raya je jijah

    ReplyDelete
  9. Umah sy 2x x laku baik kuih mahupun kerepek.tp ketupat rendang, x habis lg 1st raya da licin licau

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!