Kerepek dan Kekacang Raya

8:00:00 AM 13 Comments A+ a-


Kalau rumah orang lain time raya penuh dengan berbagai biskut raya. Lain pula rumah daku.. kerepek kekacang memenuhi balang raya. hehe

Apa tak nya biskut raya ni tak laku di makan kecuali kalau biskut raya tu almond london,tart nenas itu memang habis. 
Hahaha setuju??

Kekacang kerepek raya ni order dari member wad.. dia beli dari kilang di KL..tu je dapat sponsor untuk keluarga..




Sambil borak2 sambil mengunyah tak perasan habis sebalang. Hehehe

Korang bagaimana pula? Suka biskut raya ke kekacang raya??



Posted via Blogaway

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
7/14/2015 8:20 AM delete

betui mkn kerepek lagi sedap .... kuih raya tk minat... thn ni tak beli pun

Reply
avatar
7/14/2015 8:40 AM delete

dua2 yui bubuh t..hihi.. tmbh coklat juga.

Reply
avatar
Iza Fiza
AUTHOR
7/14/2015 10:05 AM delete

sedapnya.kita suka yang kacang kaler hijau campur2 tuh.peveret tuh.

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
7/14/2015 1:09 PM delete

aida more to kuih raya kot.
sebab anak2 dilarang sgt makan kekacang.
elergik anak sulung.
so semua dilarang :)
kerepek pun thn ni aida order 1 aje.

Reply
avatar
7/14/2015 2:58 PM delete

ayah beli pun dua tiga bekas je..lain semua kekacang

Reply
avatar
7/14/2015 2:58 PM delete

kemain byk koleksi kerepek dia

Reply
avatar
7/14/2015 3:05 PM delete

haah..gula2 coklat pun mesti ada

Reply
avatar
7/14/2015 3:07 PM delete

kan..jijah pun suka kunyah2

Reply
avatar
7/14/2015 3:17 PM delete

hehe anak ada alahan mmg di larang la..nnt alergik lg susah

Reply
avatar
Eka Tikah
AUTHOR
7/14/2015 5:56 PM delete

ibu ayah mesti beli kerepek atau kekacang utk jadikan salah satu kuih raya. hehe.

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
7/16/2015 11:16 AM delete

betul sebab tak semua biskut raya tu sedap dimakan...ramai yg suka makan kekacang gini coz tak muak

Reply
avatar
7/24/2015 3:02 PM delete

Fiza pun beli kerepek n kekacang raya je jijah

Reply
avatar
8/17/2015 11:00 PM delete

Umah sy 2x x laku baik kuih mahupun kerepek.tp ketupat rendang, x habis lg 1st raya da licin licau

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!