Offday~Gaji~Secret Recipe

4:57:00 PM 8 Comments A+ a-


Assalamualaikum kalian :)


harini misi azizah offday!
tahu-tahu je harini gaji kan...
saje je nak kasi cuti untuk daku shopping..hohoho

owah,
shopping la sangat..xde maknanya lah!
nak shopping?
daku bukannya kaki fesyen pon..
window shopping lagi la tak yunk oi!
nak beli baju??
kerja daku asyik memerlukan uniform putih bersih jer..
bila masa lah daku nak berfesyen2 ni kan..
dah kurang dah bajet shopping..ngeee

cuma tadi daku teringin sangat nak makan kek!
kat ATM nampak pulak orang bawak kek SECRET RECIPE
mahu tak terliur daku ni!
jadi
daku pon pergilah beli kek SECRET RECIPE tu
teringin wooo...
rasanya dah 3 tahun daku tak makan kek secret tu!huhuhu

ah! beli yang kecik sudah!
tu pon dah memcecah rm6.++

chocolate fudge




blackforest cheese

walaupon harga nya agak mahal!
janji lepas hajat nak makan jadilah..hohoho
sekali sekala pon
bukan selalu...huhuhu
sebab dah teringin sangat..
kihkihkihkih...

abis daku kena bako dengan geng DIARI SAHABAT BLOGGER kang
sebab makan tak ajak dorang...
wuahahahaaha :)

jangan marah der :P


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
Myung Dae
AUTHOR
2/24/2011 5:01 PM delete

WAAAA !! Jahat2 . NAnti die kene bako2 . Makan tak ajak . Nak COKOLAT chese . waaaa =(

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/24/2011 5:07 PM delete

@myung~ alamak dah kata mesti kena bako punya! adoi! amik la coklat n chese tu..nak makan betul2 beli sendiri! hahahaa jahat :P

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
2/24/2011 5:15 PM delete

chocolate fudge sedap =)

teringin la pula...adeii.kena rush cri SR terdekat =)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/24/2011 5:19 PM delete

@ecadwinkyasha~ hahaha eca pon teringin yer! kan da kata dah! sedapnya...rasa xcukup jer..tapi mahal lah..huhu

Reply
avatar
zaty zakarie
AUTHOR
2/24/2011 6:00 PM delete

salam singgah.
secret recipe.ske angat2.
heheh
sy dlu pnh keje secret recipe taw.
bdn nek mcm di pam2 coz asyik mkn cheese cake ja.heheh
anyway,sy newbie disini.
sudi2 singgah blog sy.
zatyzakarie.blogspot.com:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/24/2011 7:59 PM delete

@zaty~ yeker...mesti hari2 makan kek secret recipe kan..sedapnya yunk oi!

ok2...jap g jijah terjah yer..

Reply
avatar
Cahyahana
AUTHOR
2/25/2011 2:37 PM delete

cedapnyerrrr kek,i like.... >,<
follow u,if sudi follow me to...@_@

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/25/2011 3:18 PM delete

@cahyahana~ i like jugak! sedap2...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!