Bila syif malam.. pasti trafik jatuh!! emm

7:50:00 PM 6 Comments A+ a-


salam kalian..

Maaf sangat-sangat ya kalau hari ni blog daku lebih kepada menjoinkan Giveaway,contest dan Lucky draw.
hari ni bosan yang teramat sangat
sehingga mood nak join  GA terlalu banyak.
dan mood membuat entry terlalu kurang!

ya..ya.. mungkin hari ni daku masih bekerja syif malam
jadi daku memang takde mood nak buat entry.
lagipon hari ni kan hari bercuti
mungkin tak ramai juga blogger yang mengupdatekan entry baru
jadi tak ramai juga yang akan baca entry kita tu.

jadi 
alangkah baiknya daku mengambil kesempatan untuk join GA ni.
maaf sangat-sangat!

oh ya malam ni malam ke 3 daku syif malam.
biarlah cepat masa berlalu.
lama sangat 3 hari syif malam tu. emm

kalau daku syif malam memang daku takde masa nak update entry baru
penat sangat!
balik keje 7 pagi terus terbongkang tidur.
petang terbongkang lagi tidur untuk membina tenaga untuk berjaga malamnya.

jadi harap-harap kalian paham kan.
ok mungkin esok dah start cuti.
harap-harap boleh naikkan balik trafik dan update entry banyak-banyak.
InsyaAllah ^^



sila pejamkan mata dan buat tak tahu je bila tengok trafik ni.

bila trafik jatuh dari 13 mei tu daku mulai busy dengan kerjaya sebagai seorang nurse.
kalau tinggi maknanya daku mungkin tengah bercuti..

sila paham k..

ok sekian ^^


p/s : tengah siap-siap nak pergi keje ni..


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
5/17/2011 8:03 PM delete

xpe2... ade jgk tuh trafiknya

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/17/2011 8:11 PM delete

Izamir Ridzwan huhu boleh lah encik IR..sikit je pon...huhu T_T

Reply
avatar
s.y.a.r.q
AUTHOR
5/17/2011 8:36 PM delete

huhuhu..nurse rupenye cik azizah ni. :)
keje shift malam bebaik tau kat spital tu :P

Reply
avatar
fierapirot
AUTHOR
5/17/2011 8:49 PM delete

cik azizah trafik lagi tinggi dari fiera..=)..hati-hati keja..=)

Reply
avatar
5/18/2011 7:31 AM delete

xpe2.. trafik dni pon jatuh gak sebab tak sempat bw hehe... nak exam. huu xsabo nak habis exam.. tensi aaa exam. :'( ada sape2 nak tulun ganti dni masuk exam tak kikiki

Reply
avatar
::Aja::
AUTHOR
9/26/2012 8:46 AM delete

traffic aja lagi la..xde jem ke stop ke jalan ke..camtu aje.hahaha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!