Ecadwinkyasha's segmen|aku,dia,mereka dan blog|

6:48:00 PM 2 Comments A+ a-




klik banner untuk join



1. Nama Blog kamu dan Url kamu

Interesting Stories About Me


2. Beri sebab mengapa kamu berblog dan sejak bila

jijah mula berblog pada hujung bulan 2 2010. pada awalnya sekadar suka-suka je. masa tu tengok siapa tah punya blog. dia menceritakan semua citer tentang diri dia. dari situ timbul lah semangat jijah nak berblog sebab nak juga kongsikan cerita tentang diri ini.


3. Tema blog kamu

blog jijah boleh dikatakan campur-campur juga lah. ada personal semua tentang diri jijah. tapi jijah rasa blog jijah lebih kepada tips,petua,info kesihatan yang boleh dikongsikan sebagai panduan dalam hidup kita seharian.


4.Blogger(s) yang ingin kamu berterima kasih sangat-sangat.

kalau boleh jijah nak ucapkan terima kasih berjuta-juta lemon kepada semua followers cik azizah kerana sudi bertapak dalam blog yang sungguh cantik usang ni. ekeke ;p

tapi dalam semua followers hanya beberapa je yang sudi bertapak tersangat lah setia! jadi jijah nak berterima kasih banyak-banyak kepada kak ardini humaira belog http://www.ardinihumaira.com/
kerana berjaya menduduki tangga teratas jejari pantas komen kerana selalu datang jenguk dan komen blog usang lagi malap gitu. bahaha~~
dan
mekasih gracias kepada my sifu ecadwinkyasha belog  http://ecadwinkyasha.blogspot.com
kerana membuatkan blogg ku semakin lawa di saat diri ni amat memerlukan bantuan! dia lah paling banyak menyokong seterusnya berada di belakang tabir blog jijah. terima kasih. terima kasih!
 


nak tag



sekian!!


tarikh tamat

6.6.2011

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/25/2011 2:25 AM delete

blog cik dni best!.suka melawat kesana,jadi silent readers.hehe.

eh eh,napa ada nama budak ecadwinkyasha tu kat situ.ne yang buat ai blushing tak suda.hehehe.

thanks akak dah join :))

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/25/2011 7:32 AM delete

@ecadwinkyasha~ mekasih dear..dah akak suka belog kamu...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!